FPS oyunları için mouse önerisi

Herkese merhaba,
Bütçe sınırı olmaksızın FPS oyunlarında; PUBG, Valorant ve CS:GO'da fark yaratacak en iyi mouse hangisi? Fingerip ya da palm grip tutuşlara uyumlu, optiği çok iyi, IPS ve g değerleri de tatmin edici olan mouse sizce hangisi?

1-Razer Viper Ultimate.
2-Razer Basilisk Ultimate.
3-Logitech G PRO X superlight.

Ben bu üç modelden birini düşündüm. BenQ Zowie modelleri de çokça öneriliyor. Sizce hangisi daha iyi? Ya da farklı model önerileriniz var mı? En iyi kontrol ve aim için tabii ki kol ve bilek gerekiyor onun farkındayım :) fakat işimi kolaylaştıracak mouse, beni fazla yormayacak olan hangisi gerçekten merak ettim. Çeşitli yurt dışı sitelerinde ve forumlarda da araştırma yaptım ve kararsız kaldım.

Bu arada yazılım olarak da dikey yataya hassasiyet ayarlarını ince ayrıntısına kadar yapabileceğim bir model arıyorum. Yani özellikle PUBG'de ateş ederken sağa sola sapmayı engelleyecek ayar yapmam lazım. Bu makro ayarı değil arkadaşlar. Herkese önerileri ve cevapları için teşekkür ederim.
El ölçülerin neler?

Razer Viper Ultimate ve Logitech G PRO X superlight arasında kaldım. Fakat çoğu kişi Logitech diyor. IPS ve g farkına baktığımda Razer bayağı önde görünüyor. Ayrıca sensör olarak da Razer önde olmasına rağmen neden Logitech öneriyorlar? Bilginiz var mı?
Herşey sensör değildir. Siz zaten o aradaki ips ve g farkını hissedemezsiniz. Skatez ve Switch kalitesi olarak Razer daha önde. G Pro X'te güzel. Ben olsam Viper Ultimate alırdım.

Orta parmak (en uzun parmak ucundan) bilek başlangıcına kadar 20 cm.
Her şey sensör değildir. Siz zaten o aradaki IPS ve g farkını hissedemezsiniz. Skatez ve Switch kalitesi olarak Razer daha önde. G PRO X'te güzel. Ben olsam Viper Ultimate alırdım.

Teşekkürler hocam peki Viper Ultimate ile Viper Ultimate HyperSpeed aynı mı? Farklı ise farkını biliyor musunuz?

Dosya Ekleri

• m_yGzktJ.jpg
    m_yGzktJ.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 56
Orta parmak (en uzun parmak ucundan) bilek başlangıcına kadar 20 cm.

Teşekkürler hocam peki Viper Ultimate ile Viper Ultimate HyperSpeed aynı mı? Farklı ise farkını biliyor musunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şurdaki gibi ölçün.

Zowie şuanda alınmaz. EC3 serisi fena değil. Ağır, kablosu sert, skatezlerde rezalet adam akıllı kaymıyor bile.
Nasıl kaymıyor yanlış bilgi vermeyin, yenileri ağır değil. Kablosu gayet esnek.
Zowie benim de aklımı karıştırmıyor değil ama IPS, g ve sensör bakımından sanki yetersiz gibi fakat kullanan herkes memnun.
FPS için Zowie ec2-a veya ec serisini tek geçerim, gereksiz tuşları yok eli güzel kavrıyor terletmesi çok az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı