FPS oyunları için mouse önerisi

Bütçe
1000
Bu bütçede hep Logitech G305 bir de Razer Basilisk X HyperSpeed görmüştüm bu ürünü ilk defa görüyorum. Bu saydıklarımdan iyi midir acaba?

Onların ikisi de ağır fareler. Ve pilliler. M600S şarjlı. Ek olarak G305'te bulunan Switch'ler diğerlerine oranla daha sık sorun çıkartıyorlar. Legion M600S sensör olarak daha iyi, fark hissedilmeyecek de olsa. Switch olarak da 80M optik Switch'ler var.

Bunada bakabilirsiniz.

Kablolular kötü dememiş. Kablosuz istiyorum demiş. Ek olarak attığınız kablolu fare berbat.

Bunada bakabilirsiniz.
Yarı fiyatından daha ucuz:

Onların ikisi de ağır fareler. Ve pilliler. M600s şarjlı. Ek olarak G305'te bulunan Switch'ler diğerlerine oranla daha sık sorun çıkartıyorlar. Legion M600s sensör olarak daha iyi, fark hissedilmeyecek de olsa. Switch olarak da 80M optik Switch'ler var.

Hangi tutuşa uygun bu mouse?

Evet ya kablosuz tercihim arkadaşlar.

Kablolular kötü dememiş. Kablosuz istiyorum demiş. Ek olarak attığınız kablolu fare berbat.

Yarı fiyatından daha ucuz:

İlk olarak alışık olmadığını biliyorum. İkinci olarak bu fareyi kullanıyorum ve gayet memnunum. Zamanında 123 liraya almıştım. Kötü olan kısmını söyler misin? Merak ettim.

İlk olarak alışık olmadığını biliyorum. İkinci olarak bu fareyi kullanıyorum ve gayet memnunum. Zamanında 123 liraya almıştım. Kötü olan kısmını söyler misin? Merak ettim.
Ne olduğu belirsiz; iyi, hatta yeterli IPS ve G değerini sunamayan, sentetik bir test yapsanız sapmanın alıp başını gideceği sensör. LOD sorunu. Yüksek gecikmeye sahip olduğuna emin olduğum switchler. Kötü malzeme kalitesi. Kötü skatezler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı