Şimdi herkes birçok tavsiye verdi biraz kafam karıştı hangisini tercih etmeliyim :/
Logitech kaliteli markadır bir sorununu şu ana kadar göremedim Logitech tercih edebilirsiniz.
Şimdi herkes birçok tavsiye verdi biraz kafam karıştı hangisini tercih etmeliyim :/
Rampage colmena mouse var, 300 lira gibi para verdik dandik bir sensöre sahip. Rampage'den uzak durun.
SteelSeries, Corsair, Logitech gibi markaların çok güzel fareleri var.
Görüntüye önem vermeyin optik sensöre önem verin.
Logitech kaliteli markadır bir sorununu şu ana kadar göremedim Logitech tercih edebilirsiniz.
Sizce Razer, XPG ve Logitech mouse önerilerinden dikkate almam gereken hangisi Logitech sanki biraz daha kafama yatkın gibi ama bilemedim sizce?
Tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.
Bu tabii ki bu fiyata inmişken kaçırmak ayıp olur tutuş şekliniz farklıysa daha farklı öneriler yapılabilir.
Şu anlık kalitesiz bir mouse kullanıyorum. Değiştirmenin vakti geldi. Çok kararsız kaldım birçok mouse seçeneği var. Maksimum 400 TL olacak şekilde mouse önerilerinizi bekliyorum. Çok fazla iyi dediğiniz bir mouse varsa bütçeyi 500'e kadar zorlayabilirim ama ilk önceliğim maksimum 400 TL olacaktır. Başlıkta da dediğim gibi FPS oyunları ağırlıklı oynuyorum.
Dikkate almanızı öneririm sonuşta iyi mouseler,
Ama bende mouse alacağım SteelSeries Rival 3
Vallahi bana da lazım söylesenize
Logitech fanboy dolmuş burası. G102 veya G203 çok eski ve kötü bir sensör kullanmaktadır. Işıkları veya tasarımı için alıyorsan beğendiğini al gitsin. Ama senin için IPS ve g değeri senin için önemli ise bunu öneririm:
Da V2 mini de alabilirsin.![]()
XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 527,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rival 3'ü kesinlikle önermem.
Hak veriyorum tabi ama yine de dislike üzücüOmron Switch.
Hocam öyle bir girdiniz ki elimdekini satıp alasım geldi.Logitech fanboy dolmuş burası. G102 veya G203 çok eski ve kötü bir sensör kullanmaktadır. Işıkları veya tasarımı için alıyorsan beğendiğini al gitsin. Ama senin için IPS ve g değeri de önemli ise bunu öneririm:
Da V2 mini de alabilirsin.![]()
XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 527,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rival 3'ü kesinlikle önermem.
Hak veriyorum tabii ama yine de dislike üzücü
Hocam öyle bir girdiniz ki elimdekini satıp alasım geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.