FPS oyunları için mouse önerisi

EsDeatH2

Hectopat
Daha fazla  
Bendeki SteelSeries Rival 500 mouse tutukluk ve click'lerde aşınmaya başladı bu yüzden mouse değiştirmeye karar verdim. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. Bütçede sıkıntım yok, kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki SteelSeries Rival 500 mouse tutukluk ve Click'lerde aşınmaya başladı bu yüzden mouse değiştirmeye karar verdim. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. Bütçede sıkıntım yok, kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

2500 TL bandında bir mouse düşünüyorsan kesinklikle SteelSeries Aerox 3 önerebilirim. Elim büyük olmasına rağmen bu zamana kadar keşke şöyle olsa demedim hem küçük hem büyük el için güzel bir tercih olabileceğini düşünüyorum.

2500 TL bandında bir mouse düşünüyorsan kesinklikle SteelSeries Aerox 3 önerebilirim. Elim büyük olmasına rağmen bu zamana kadar keşke şöyle olsa demedim hem küçük hem büyük el için güzel bir tercih olabileceğini düşünüyorum.

Aerox 5 düşünmüştüm ama delikli yapısı sıkıntı çıkarmadı mı hiç?

Yakın zamanda aldım gayet memnunum.

Superlight'ı görmüştüm herkes kullanıyor diğer fareyi pek bilmiyorum ikisinden birini alacak olsanız hangisi olurdu?

Yakın zamanda aldım gayet memnunum.

İnceleme videosu var mı hiç hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı