belirsizz
Hectopat
- Makaleler
- 3
Önerdiğiniz mouse çok hoşuma gitti fakat bütçemi zorluyor neyse bakalım sağlık olsun.
O kadar çıkamayacaksan SS Prime'dan başkasını alma.
Önerdiğiniz mouse çok hoşuma gitti fakat bütçemi zorluyor neyse bakalım sağlık olsun.
O kadar çıkamayacaksan SS Prime'dan başkasını alma.
Logitech G305 LIGHTSPEED kablosuz öneririm.Genelde Valorant, CS gibi FPS oyunları oynayan birisi olarak Logitech G203 kullanıyorum fakat kablolu olması ve mouse tekerleğinin yukarı atması sorunları vs. beni yormaya başladı ve yeni bir mouse alma kararı verdim, önerileriniz nedir? (Bu bütçede kablosuz mouse az biliyorum kablolu farede olabilir ama sistemimi baştan yeniliyorum klavye kulaklık falan derken bütçe azaldı saygılı olursanız sevinirim)
Logitech G305 lıghtspeed kablosuz öneririm.
Logitech G305 çift tıklama sorunu
Logitech G305 deneyimlerinizi merak ediyorum. G305 modelini bu gün aldım ve logitech mouselarda çift tık problemi varmış. Oyuncu mouse aldım. Oyuna girip tuşa basmaya korkar oldum. Önerileriniz var mı ? Belirli bir süre sonra mı gerçekleşiyor? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.www.technopat.net
Ben 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yok ve buna bakılırsa herhangi bir her şeyde sorun oluşabilir tabi karar sizin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.