FPS oyunları için oyuncu seti tavsiyesi

Felis

Hectopat
Daha fazla  
Razer Set
Mousepat : Razer goliathus large speed edition
Mouse : Razer death adder chroma mouse
Kulaklık : Razer kraken 7.1 chroma
Klavye : Razer blackwidow chroma

Steelseries Set
Mouse : Steelseries rival
Kulaklık : Steelseries sberia v2
Mousepad : Steelseries qck mousepad
Klavye : Steelseries apex m800 mekanik lavye

Karma Set
Klavye : Logitech g710+
Mouse : Razer deadaader chroma
Kulaklık : Steelseries sberia v2
Mousepad : Razer goliathus large speed edition

Setler bunlar arkadaşlar kararsız kaldım ama en çok içime sinen karma oldu çünkü Logitec'in klavyesini tercih etmemim sebebi sessiz ve bilek destekli steelseries'in kulaklığı ise hem hafif hem iyi ses veriyor. Kreken biraz sıkıyor diye biliyorum. Mouse olarak Razer çünkü sade hoş terletmiyor elime tam oturuyor. Mouspad de razer çünkü speed serisi güzel hoş dayanıklı. Dediğim gibi bu yüzden en çok karmayı. Sevdim hepsinde sevdiğim yerler var şu an kullandığım seti bozmayıp yoksa sadece g710+ alıp devam mı etsem ? Çünkü mouse yeni daha şu an kullandığım set Logitech ful mouse g502 klavye g103 mouse pad g440 kulaklık g230 tek memnun olmadığım bu sette klavye mekanik daha rahat diye istiyorum. Logitech'in 710+ ı gayet güzel lütfen yardım edin sadece klavye ile işi bitirsem yeter gibi yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye= Logitech G710+
Mouse= Steelseries Rival
Mousepad= Steelseries Qck Medium
Kulaklık= Steelseries Siberia v3 ben olsam böyle bir tercih yaparım, sanada tavsiye ederim bir M800'ü önereceğim Steelseries'i ama o kadar çıkmana gerek yok diye düşünüyorum. Tek Logitech G710+'ı tercih etsenizde olur G502'de gayet iyidir.

Klavye=G710+
Mouse=G402 istersen G502 yide kullanabilirsin ama G402 Daha çevik ve hızlıdır
Mouse Pad=G440
Kulaklık=G35
İdeal bir set

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı