FPS oyunları için Wireless mouse önerisi

Executorr

Hectopat
Elimin boyutu 18-19cm yani büyük diyebilirim. Rengi beyaz olursa daha iyi olur çünkü beyaz set diziyorum. Ama fiyat farkı çok olursa gerek de yok gibi. Tutuş şeklim palm grip. Fiyat olarak 1.500-2.500 TL arası olabilir. Teşekkürler şimdiden her şey için.

Logitech G Pro X Superlight
Switchleri kalitesiz, pek uzun ömürlü bir mouse değil. Omron 20M ayrıca doubleclicke çok müsait bir switch türü.

Emin misiniz bu aralar çok öneren görmedim ama?
Ya sağdan soldan gördükleri mouse tavsiyeleri rehberlerinin gazına gelip öneriyorlar, ya da "kullanıyorum, memnunum" diyen tayfadalar. Boş verin, alınacak bir mouse değil. Sebebini de açık açık söylüyorum: switchleri kalitesiz. Omron 20M kullanan high-end bir mouse kabul edilemez. Dalga geçerler adamla.

Bhave skatez ve Kailh GM 8.0 Switch'li Logitech G PRO X superlight almayı düşünüyorum önerir misiniz?

Bhave skatez ve Kailh GM 8.0 Switch'li Logitech G PRO X Superlight almayı düşünüyorum önerir misiniz?
O haliyle güzel ancak garantisi yoktur muhtemelen. Garantisi olan sıfır ürünler varken de bu dediğinizi almak mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…