Elimin boyutu 18-19cm yani büyük diyebilirim. Rengi beyaz olursa daha iyi olur çünkü beyaz set diziyorum. Ama fiyat farkı çok olursa gerek de yok gibi. Tutuş şeklim palm grip. Fiyat olarak 1.500-2.500 TL arası olabilir. Teşekkürler şimdiden her şey için.
En ucuz Logitech G502 Lightspeed 910-005568 Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Lightspeed 910-005568 Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ya sağdan soldan gördükleri mouse tavsiyeleri rehberlerinin gazına gelip öneriyorlar, ya da "kullanıyorum, memnunum" diyen tayfadalar. Boş verin, alınacak bir mouse değil. Sebebini de açık açık söylüyorum: switchleri kalitesiz. Omron 20M kullanan high-end bir mouse kabul edilemez. Dalga geçerler adamla.