FPS oyunları için Wireless mouse önerisi

1.5 aylık ürün garanti ve faturalı ne önerirsiniz?
Garanti ve faturası olamaz çünkü modifikasyon yapmış. Fabrika çıkışlı Omron 20M'i olan fareye lehimsiz Kailh GM8.0'ı takması mümkün değil. Bu da garantiyi direkt olarak öldürür. Anca Wraith gibi satıcıların direkt modifiyeli bir şekilde satıp garanti sunmaları durumunda bu dediğiniz garanti geçerli olur.

Önerimi konuya atmıştım. Viper V2 Pro öneririm.

Garanti ve faturası olamaz çünkü modifikasyon yapmış. Fabrika çıkışlı Omron 20M'i olan fareye lehimsiz Kailh GM8.0'ı takması mümkün değil. Bu da garantiyi direkt olarak öldürür. Anca Wraith gibi satıcıların direkt modifiyeli bir şekilde satıp garanti sunmaları durumunda bu dediğiniz garanti geçerli olur.

Viper V2 Pro elime ve tutuşuma uygun mudur ona göre tercihimi ondan yana kullanayım.

Ninjutso Katana hakkında neler söylemek istersiniz

Viper V2 Pro elime ve tutuşuma uygun mudur ona göre tercihimi ondan yana kullanayım.
Palm için pek uygun bir fare değil aslında ama 18-19cm ucundan kurtarır elinizi.

1671097899914.png

Yeşilliğin olduğu yer, uygun aralığı temsil ediyor.

Ninjutso Katana hakkında neler söylemek istersiniz?
Oldukça kaliteli ancak 2400 liraya alınır mı tartışılır.

Palm için pek uygun bir fare değil aslında ama 18-19cm ucundan kurtarır elinizi.

Eki Görüntüle 1603150

Yeşilliğin olduğu yer, uygun aralığı temsil ediyor.

Oldukça kaliteli ancak 2400 liraya alınır mı? Tartışılır.

Cidden çok kararsızım. Bahsettiğim Logitech G PRO X superlight, Razer Viper v2, ninjutso katana ve lamzu superlight fareleri arasında çok kararsızım. Verilen para da az değil bu yüzden paranın hakkını verecek bir şey arıyorum.

Cidden çok kararsızım. Bahsettiğim Logitech G PRO X superlight, Razer Viper v2, ninjutso katana ve lamzu superlight fareleri arasında çok kararsızım. Verilen para da az değil bu yüzden paranın hakkını verecek bir şey arıyorum.
Lamzu Atlantis'i direkt ele, çünkü çok küçük bir fare. Bahsettiğin modifiyeli G PRO X güzel ancak garantisi yok bu sebeple alınmaz. Ninjitso Katana kaliteli ancak Viper V2 Pro'dan 2mm daha küçük ve Viper V2 Pro'dan daha pahalı. Oysa Viper V2 Pro özellik olarak daha iyi.

Tamam birader tıklama problemli Viper 2 ile devam o zaman. Ayrıca moderöterlerin de mesaj düzenlemesi çok can sıkıcı hayırdır kardeşim çocuk muyuz biz burada. Ne söyleyip söyleyemeyeceğimize siz karar verecekseniz siz yazışın kendi aranızda biz okuyalım. G PRO X superlight harici bir mouse ile problem yaşarsınız derken zırva yapmıyorum burada 2000 lira bandında kablosuz sensörü düzgün çalışan mouse alamazsınız ne Rival 3 ne haste ne de Meizu falan fistan hepsinin sensörlerinde yavaşlama donma takılma gibi problemler var. Ha bütçe artarsa farklı fareler da konuşulur zaten ama 2000 lira bandında G PRO X gibi kullanacağınız bir ürün de bulamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı