FPS oyunları oynayan birisi için hafif vs ağır mouse?

Hafif olmalı tabii ki. Ağır mouse elinizi yorar ve oyunlarda ince vuruşlar yapamazsınız.

Hafif mouse tepki vermeni daha iyi kontrol etmeni sağlar fakat çok hafif alırsan da uzaktaki adama aim koyduğunda hafif sekmeler yaşarsın ve oyunun istemeyeceğin düzeyde kötü olur. Ben SteelSeries Rival 5 kullanıyorum ve her oyun türü için bence harika

Spray için hafif Mouse'ler iyi olmaz bence. Orta ağırlıkta tercih etmek en sağlıklısı.

Bence 70-90 gram arası yeterli olur gibi.

Teşekkür ederim. SMX-G72 Greedy almayı düşünüyorum. Çok bir bütçem yok. 250TL'ye en iyisi bu gibi geldi. 72g mouse iş görür.

Teşekkür ederim. SMX-G72 Greedy almayı düşünüyorum. Çok bir bütçem yok. 250TL'ye en iyisi bu gibi geldi. 72g mouse iş görür.
Rampage almamanız daha iyi.

@Benjamin the Ferel, Diğerleri alınabilir ama G102'den uzak durulmalı.

@609168, Rampage fareden uzak durun. O farenin fiyatına bakarsak en kötü 250 lira duruyor ve o bütçeye Lenovo Legion M300 bakınız.

@609168, Rampage fareden uzak durun. O farenin fiyatına bakarsak en kötü 250 lira duruyor ve o bütçeye Lenovo Legion M300 bakınız.

Teşekkür ederim ama en fazla 250TL'ye mouse alabilirim şu anda. Ayrıca farenin üstünde makro tuşu olduğu ve ergonomik bir yapıda olduğu için SMX-G72 Greedy'i seçtim. Rampage neden alınmaz ki?

Kalitesiz, kötüler ve sorun çıkartıyorlar.
Teşekkür ederim ama en fazla 250TL'ye mouse alabilirim şu anda. Ayrıca farenin üstünde makro tuşu olduğu ve ergonomik bir yapıda olduğu için SMX-G72 Greedy'i seçtim. Rampage neden alınmaz ki?

Kalitesiz, kötüler ve sorun çıkartıyorlar.

Çoğu teknolojik alette sorun çıkabiliyor ve bunu bildiğim için fareyi almadan önce tanıtım ve kutu açılış videolarını izledim. Hiçbir sorunu yok. Hem en fazla ne olabilir ki...? Her türlü şu an kullandığım Çin malı fareden iyidir.

Hocam merhaba eski konu biliyorum ama size lenovo m300s 300tl ye alınır mı diye soracaktım veya başka bir önerizniz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı