FPS oyunlarında FreeSync ve V-Sync aynı anda açılır mı?

Ceteka1994

Kilopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir videoya denk geldim arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz?
Input lag yapar mı sizce?

Ben rekabetçi oyunları hayatımdan çıkardım(öncesinde zaten sadece CS:GO/CS2 vardı). Bu süreçten önce diğer oyunlarda sadece Freesync şeklinde kullanımın yanı sıra V-Sync+Freesync/adaptive denedim. Olumsuz etkisini görmedim. Bence beraber olmasında sakınca yok.

Sahip olduğum ve bir halta yaramaz LG monitör(27GL63T-B) yüzünden şu aralar monitörden freesync kapalı kullanmaya başladım. Bunun sebebi monitörde çok fazla blur hatta ghosting olması. Overdrive gibi bir ayarı da yok. MBR özelliği açılınca epey düzgün vermeye başlıyor ama karşılığında parlaklığın azalması ve freesync'in devre dışı kalması handikapı var. Sanırım Asus monitörlerdeki ULMB gibi bir özellik ama emin değilim. Freesync eksikliğini de V-Sync ile ve ek olarak Radeon yazılımında sözde giriş gecikmesini azaltan bir özelliği aktif ederek telafi edebilir miyim diye bir deneme yapacağım.

Hocam 15 senedir CS oynuyorum ve bu ayarları dün denedim ilk defa normaldan daha fazla adam vurdum öyle söyleyeyim ama acayip bir ön yargım var hem vsync acılıyor hem FreeSync acılıyor ve bunlar bize eskiden hep input lag yapar sakın acmayın diye anlatmışlardı kafam çok karıştı o yüzden konu açıp sizlerede sormak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı