FPS oyunlarında HS atmak için hangi ayarlar kullanılmalı?

!BaDBoY!

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
27 inç bir monitörüm mevcut FPS oyunları oynarken uzaktaki karakterleri göremiyorum. HS atmak istiyorum ama çok ufaklar, ben onları net göremiyorum ama onlar beni görebiliyor. Bu sorunu ekran en boy oranları ile çözebilir miyim?

27 inç monitörler için 16:10 uygun mudur ya da önereceğiniz bir en boy oranı var mıdır?

Not: Desteklemesine rağmen 2K oynamıyorum FPS düşmesin diye.

Örneğin: Rainbow Six: Siege.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,
27 inç bir monitörüm mevcut FPS oyunları oynarken uzaktaki karakterleri göremiyorum. HS atmak istiyorum ama çok ufaklar, ben onları net göremiyorum ama onlar beni görebiliyor. Bu sorunu ekran en boy oranları ile çözebilir miyim?

27 inç monitörler için 16:10 uygun mudur ya da önereceğiniz bir en boy oranı var mıdır?

Not: Desteklemesine rağmen 2K oynamıyorum FPS düşmesin diye.

Örneğin: Rainbow Six: Siege.

R6 da çözünürlüğü 2K ya al, oyunu ekran görüntüleme modundan 4:3 yap daha sonra DLSS aç FPS'in bir miktar yükselecek yeterli olmaz diyorsan ayarlardan bazı grafik ayarları ultrada değil de high da kullan.DLSS yide high ayarda kullanmani tavsiye ederim FPS çok memnun etmezse dengeli modada alabilirsin.

R6, ve diğer tüm oyunlar için profesyonel oyuncuların görüntü ayarlarını kullanmanı tavsiye ederim. Şahsen öyle yapıyorum, sonuçta en iyi onlar bilirler.

Görüntü ayarı ve ölçek ayarı R6 de kişiye özeldir. Kendiniz deneyip görmenizi tavsiye ederim. Kendim 5:4 oynuyorum bir süre 3:2 de oynadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı