FPS oyunu önerisi

@DruidHearthstone rebirth ısland oyunda şu an. Verdansk ileride geri gelebilir diye söylentiler var ama bilemiyorum. Ben de yeni mapi çok beğenmedim rebirth oynuyorum genelde.

Umarım geri döner verdansk bazı yerleri çok dolanmak gerekiyor diyordum ama bu mapi görünce hiç sevmedim beklenti çoktu Vanguard maplerinden dolayı ama bununki hiç hoşuma gitmemişti ytde görünce neyse deneyeyim sağ ol.

Sınavların bitmesine az kaldı o yüzden bittiğinde kafa dağıtmak için bir FPS oyunu arıyorum. Şimdiden bakıyorum çünkü internetim çok yavaş 50-100 GB'lik oyunu 24 saate indiriyorum neyse var mı önerebileceğiniz oyun? Paralı olmazsa daha iyi olur, Call of Duty: Modern Warfare için para topluyorum şu anlık o yüzden onu alana kadar bunu oynarım. Apex ya da Warzone düşünüyorum da çok oynamıştım zamanında.
Sistem: 1650 Ti, Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM.
Hocam hayatımı CoDa vermiş birisi olarak bu zamanda 3 sene önceki oyuna o kadar para vermeni asla önermem.Vanguard alabilirsin,aktif oyun sonuçta.

Hocam hayatımı coda vermiş birisi olarak bu zamanda 3 sene önceki oyuna o kadar para vermeni asla önermem. Vanguard alabilirsin, aktif oyun sonuçta.

O kadar param yok maalesef ben onu alana kadar bir 4 ay daha geçer dolarda 30 TL olur modern warfareyide alamam bayağıdır topluyorum yakında gelecek olan indirimi bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı