FPS oyunu önerisi

enq1nn

Centipat
Daha fazla  
Call of Duty ve Battlefield harici herhangi bir oyuna açığım. Çok pahalı olmazsa güzel olur bir oyun için 2-3 bin vermek can sıkıyor.

Call of Duty ve Battlefield harici herhangi bir oyuna açığım. Çok pahalı olmazsa güzel olur bir oyun için 2-3 bin vermek can sıkıyor.
Hangi platform hocam PC ise çok klasik bir sürü oyun var.

Rainbow Six'ya da CS seçkin alıp oynayabilirsiniz.

PC'de oynuyorum çok eski ve küt olmadığı sürece sıkıntı yok.

Geçenlerde Battlefield tarzı FPS türü oyunun demosu açıldı Delta Force arada girip takılıyorum gir bir bak. Onun dışında Valorant olabilir yukarıda arkadaş belirtmiş R6 var ona da bakabilirsin. Bunların dışında CS2 var klasik olarak.

Gerçekçi fps oyunlarını seviyorsan Arena Breakout Infinite bakabilirsin ücretsiz.

Eğer bilgisayarını iddalıysa bodycam oynayabilirsin.

Gerçekçi fps oyunlarını seviyorsan Arena Breakout Infinite bakabilirsin ücretsiz.
Göz atarım ücretsiz olması güzel oldu.
Valorant çok sarmadı açıkçası Delta Force dikkatimi çekti denemekten zarar gelmez demosu güzelse tam halinide oynarım ileride.
Eğer bilgisayarını iddalıysa bodycam oynayabilirsin.
Almayı düşünüyordum ona da bir bakıcam.

Hikayeli FPS oyunu önerebilirm multi ile aram yok.

F.E.A.R 1 ve 2
Trepang2
Titanfall 2
Wolfenstein son seri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…