retrodogukan
Hectopat
Bu forumdaki konulara baktım ama NVIDIA ve MSI için öneriler gelmiş. Benim Intel. L4D2'de FPS sabitleme olmadığı için FPS artıyor ve PC'nin ısınıp kapanmasına sebep oluyor. Sabitleme secenegi yok oyunda nasıl sabitlerim?
Oyunun orijinal mi? Çünkü oyunun V-Sync ayarlarında sorun yok. Hatta fare gecikmesi yaşanıyorsa, CS:GO çalışan yöntemi deneyebilirsin. İkisi de aynı oyun motoru ile yapıldığından komutların çalışma imkanı var.
Ayrıca oyuna giriş yapmadan menüde konsolu açarak "FPS_MAX" komutunun çalışıyor olması lazım. Tabi bunu her girişte yapman gerekiyor. Ya da başlangıç komutlarına +FPS_MAX 70 gibi tanımlayabilirsin.CS:GO FPS sabitleme
144Hz monitörüm var. Oyunda 144'ün üstünde FPS alıyorum. Sizce bunu FPS_MAX komutu ile 144'e mi sabitleyeyim yoksa üçlü ara belleklemeyi mi açayım. Onları yapınca da 136'ya falan iniyor bazen ama. Ne önerirsiniz?www.technopat.net
Ek olarak RivaTuner yazılımı ile de FPS sabitleyebilirsin.
![]()
Guru3D RTSS Rivatuner Statistics Server Download 7.3.4 build 27560
Download RTSS Rivatuner Statistics Server This is the official homepage for Rivatuner. Initially designed as a small helper application for RivaTuner graphics card utility, RivaTuner Statistics Server became de-facto framerate mon...www.guru3d.com
Oyunlarda Nasıl FPS Sabitlenir?
Bazı oyunlarda oyunu 30-60-90 FPS vs şeklinde sabitleme seçenekleri oluyor mesala BF1 gibi. Bu tür oyunlarda FPS'i sabitleyerek laptopın fazla ısınmasının önüne geçebiliyorum ama çoğu oyunda bu tür seçenekler olmuyor. V-sync açıyorum ama bu sefer de input lag oluşuyor. Mouse hareketlerinde ve bu...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.