FPS sayacı ve sıcaklık değerlerini gösteren program önerisi

rartena

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller herkese. Oyun fark etmeksizin her türlü oyunda açıp takip edebileceğim FPS - sıcaklık değerlerini eş zamanlı gösteren program arıyorum.

Kunlanımı ücretsiz mi? Arayüzü epey karışık gözüküyor doğrusu.

Evet ücretsiz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
açıklama kısmındaki makalede hazır ayar dosyası var nasıl yükleyeceğin yazıyor karışık diyorsan oradan yapabilirsin

Evet ücretsiz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
açıklama kısmındaki makalede hazır ayar dosyası var nasıl yükleyeceğin yazıyor karışık diyorsan oradan yapabilirsin.

Teşekkür ederim.

Merhaba iyi sosyaller herkese. Oyun fark etmeksizin her türlü oyunda açıp takip edebileceğim FPS - sıcaklık değerlerini eş zamanlı gösteren program arıyorum.
Anlık olarak olarak ekranda görüntülemek istiyorsanız en iyi seçenek Afterburner. Grafik çizmesini istiyorsanız LibreHardwareMonitor öneririm. Ancak nightly sürümünü kurmanız lazım, stabil sürümünde güvenlik açığı var.

Anlık olarak olarak ekranda görüntülemek istiyorsanız en iyi seçenek Afterburner. Grafik çizmesini istiyorsanız, librehardwaremonitor öneririm. Ancak nightly sürümünü kurmanız lazım, stabil sürümünde güvenlik açığı var.

Anlık ekranda görüntülenmesi benim için yeterli diğeri daha profesyonel kaçıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı