FPS vs TPS

PC Oyunlarında Favori Bakış Açınız Hangisi?

• 1rd (Birinci şahıs nişancı FPS)

Oy: 24 53,3%
  • 3rd (Üçüncü şahıs nişancı TPS)

Oy: 10 22,2%
  • İkisi

Oy: 11 24,4%

• Oy verenlerin toplamı
    45
FPS daha bi sarıyor ama yerine göre değişir.

Son düzenleme:
TPS hayatımda hiç oynayamam. FPS daha iyi. TPS oynayınca oyunu oynayasım bile gelmiyor. Sadece GTA 5 de seviyorum TPS modunu.

Oyunda karakterimi, hele ki RPG ise çeşit çeşit zırhları, görmeyi ve bazen ağır ağır yürüyüp manzaranın tadının çıkarmayı sevdiğim için TPS derim. FPS oyunları artık benim için maksimum 10 saat süren, çerezlik oyunlar oluyor genelde. Ha tabii FPS oyunu Doom, Wolfestain veya Half-Life gibi ise FPS tabii kii ama genelde TPS seçiyorum.

İşin içine gamepad girecekse kesinlikle TPS. Gamepad'la FPS oyunu oynamayı oldum olası beceremedim.

Bence TPS mod daha çok sarıyor. Metro serisi, Bioshock serisi, Half life serisi, CS:GO, Zula gibi oyunlardan sonra Tomb Raider serisinde TPS modun daha çok zevk verdiğini fark ettim.

Bence TPS mod daha çok sarıyor. Metro serisi, Bioshock serisi, Half life serisi, CS:GO, Zula gibi oyunlardan sonra Tomb Raider serisinde TPS modun daha çok zevk verdiğini fark ettim.
Ben PUBG'de FPS moduna geçince ayrı bir sardığını fark ettim. Ama TPS modu da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…