FPS Yükseltici Program Önerisi

295069

Hectopat
Merhabalar. Casper CSD 4.nesil i7 laptopum var. İçerisindeki GT840M sürücüsünü 1 yıldır yükleyemedim yanık büyük ihtimal. Bende onboard Intel HD Graphics 4600 kullanıyorum. Oyun olarak LOL oynuyorum ve ısınma olmazsa 80 90 FPS'leri alabiliyorum. Ama bana yine de oyunda FPS artıran ısınmayı önleyen bir program lazım çoğu program yük bindirdi işlemciye benim gibi olan varsa kullandığı programı bilmek isterim teşekkürler. Not: İşlemcinin performans artırma modu(Turbo) devre dışı bırakıyorum açtığımda fan aniden ses yapıp drop yiyorum.

Öyle aman aman bir yükselme olmasada optimizasyon için güzel bir program Quick CPU menüdeki bütün ayarları 100 e alıp apply diyin
Kullanıyorum da Turbo Modu Sürekli Aktif ediyor drop yiyorum. Yinede Teşekkürler.
Öyle bir program bulunmamakta dostum. Gereksiz hizmetleri kapatarak ve başlangıç öğelerini kısıtlayarak sistemi rahatlatabilirsin biraz.
Hmm Anladım Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı