FPS'in bir anda düşmesi, 5-6 saniye sonra düzelmesi

• Konuyu başlatan C1ROX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.311
Merhabalar, sorun her oyunda oluyor, FPS 60 iken mesela birden 4-5 FPS oluyor, 5-10 saniye sürüyor ama oyun normalde hiç kasmıyor. Burada ETS 2 MP'deyim video çektim. Videoda GPU ve CPU'nun sıcaklığı vs. yazıyor sürekli böyle oluyor ETS 2 MP'deyken video çekmeyi tercih ettim. Ekran kartımı AMD'nin kendi sitesinden indirip güncelledim. Videoda zaten sorun işlemcide gibi
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SİSTEM: (2.el yaza kadar idare etmesi için aldım acildi her neyse)

İşlemci: FX 8320
Ekran Kartı: AMD Readon HD Series 7800 (7850 benimki)
Ram: 8 GB DDR3 1200Mhz
Harddisk: 1TB
İşlemci soğutucu var 2.el olduğu için bilmiyorum işlemci sıcaklığında bir sorun yok zaten (işlemci soğutucu yanlış takılmış sanırım yatay yerine dikey takılmış)
SSD Yok.

ekran kartının video belleğinden dolayı olabilir.bir de her zaman düşük çözünürlükte oynamak çözüm değildir 720p de oynamayı dene ayrıca arka planda çalışan uygulamaları kapat

teşekkür ederim arkadaşlar ets2 vb. oyunlarda sorunum düzeldi ama gta vte ekran kartımın gbtı yetmediği için ayarları yükseltemiyorum çözünürlüğü yükselttim ama fayda etmedi bunun için ne yapacağım

Arkadaşlar bu sorunun olması süresi uzadı ama halen devam ediyor ets2dede gta vtede
Ocden başka yöntem kalmadı sanırım
990FX Extreme3 Anakartım oc olur mu bulamadım araştırdım ama

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı