Deneme yanılma yolu ile BIOS'tan voltaj düşürerek işlemcimin soğuk çalışması sağlamak için testler yapıyorum. 4.00 GHz ve 1.26V veriyorum. Değerler neden normal mi?
Hocam, FPU (Floating Point Unit) CPU'nun matematik işlem birimidir. Olmazsa olmazı diyebiliriz. İşlem yapmak için bunu kullanır. Yüksek olması normal. Rahat olun.
Hocam, FPU (Floating Point Unit) CPU'nun matematik işlem birimidir. Olmazsa olmazı diyebiliriz. İşlem yapmak için bunu kullanır. Yüksek olması normal. Rahat olun.
Hocam ayarladım 1.26'a. BIOS'tan ayarlarken sadece sayıları giriyordum Enter'a basmayıp direkt kaydedip çıkıyordum. Şimdi düzeldi. 5 Dk'lık OCCT testinde sorun çıkarmadı. Daha düşmeye devam edeyim mi?
AMD Ryzen işlemcilerden güç alan sistemlerde RAM ince ayarı ve hız aşırtması ile performansı nasıl arttırabileceğinizi bu rehberde anlatıyoruz. Geçtiğimiz
AMD Ryzen işlemcilerden güç alan sistemlerde RAM ince ayarı ve hız aşırtması ile performansı nasıl arttırabileceğinizi bu rehberde anlatıyoruz. Geçtiğimiz