Fractal deisgn north mesh iyi midir?

Bütçe
~7000

Salih Onur

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
MSI MPG B550 GAMING PLUS
XFX RX 6600
Phanteks P300A
Sharkoon GoldZero 750W
Kioxia Exceria G2 1TB / Kioxia Exceria SATA
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.
Kasanın fiyatını düşünmeden, north mesh modeli alınır mı sizce? Ben bilgisayarda ışıklandırmalardan nefret eden, minimalist tasarımları çok seven birisiyim. Bu north mesh modelini gördüm ve nutkum tutuldu. Sizce alınabilir bir kasa mıdır? (yan tarafı mesh olan modelden alacağım, temperli cam istemiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir haftadır aynı kafadayım, ben de temper ve mesh arasında kaldım. Piyasada 6-7K verip PSU ile beraber alabileceğin çok kasa olsa da bu kasa çok güzel görünüyor. Bir türlü toplayamadım pcyi :D

Bir haftadır aynı kafadayım, ben de temper ve mesh arasında kaldım. Piyasada 6-7K verip PSU ile beraber alabileceğin çok kasa olsa da bu kasa çok güzel görünüyor. Bir türlü toplayamadım pcyi :D
Hocam ben mesh modeline kesin karar verdim. Aklıma bir oda düzeni bile kurdum daha kasayı almadan :D Ama yalan yok, o fiyata çok daha işlevsel kasalar var

Evet, o fiyata f/p çok kasa var. Ben ilk başta NZXT, Zalman ve Thermaltake kasalara baktım, bunu görünce çok beğendim. Odamda ki mobilyalar da kasanın ön rengiyle aynı, o yüzden de kafamda çok güzel oturdu. Ama boş kasaya 6K vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı