hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Aralık 2020 #11 rasgelekullanici35 dedi: Bir saniye, PowerBoost? Hocam, ironi değil mi? Genişletmek için tıkla... Sama Forza Gold'un ünitesini kullanan kaliteli bir model. Marka basmışlar yani.
rasgelekullanici35 dedi: Bir saniye, PowerBoost? Hocam, ironi değil mi? Genişletmek için tıkla... Sama Forza Gold'un ünitesini kullanan kaliteli bir model. Marka basmışlar yani.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 14 Aralık 2020 #12 rasgelekullanici35 dedi: Bir saniye, PowerBoost? Hocam, ironi değil mi? Genişletmek için tıkla... Niye ironi olsun? Sama Forza FTX-1200 modelinin logo basılmış hali. Tier A bir PSU ama fiyatı çok uygun.
rasgelekullanici35 dedi: Bir saniye, PowerBoost? Hocam, ironi değil mi? Genişletmek için tıkla... Niye ironi olsun? Sama Forza FTX-1200 modelinin logo basılmış hali. Tier A bir PSU ama fiyatı çok uygun.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 14 Aralık 2020 #13 rasgelekullanici35 dedi: Bir saniye, Power Boost? Hocam, ironi değil mi? Genişletmek için tıkla... Kendisi sama Forza Platinum modeli, kalitelidir. Ama bu Power Boost belli olmaz, içindeki küçük bir parçayı falan değiştirmiştir şimdi.
rasgelekullanici35 dedi: Bir saniye, Power Boost? Hocam, ironi değil mi? Genişletmek için tıkla... Kendisi sama Forza Platinum modeli, kalitelidir. Ama bu Power Boost belli olmaz, içindeki küçük bir parçayı falan değiştirmiştir şimdi.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #14 hadwiger dedi: Sama Forza Gold'un ünitesini kullanan kaliteli bir model. Marka basmışlar yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ne olursa olsun PowerBoost bu. Sağı solu belli olmaz. Sıkıntı çıkarsa karşında satıcı siteden başka muhattap bulamazsın.
hadwiger dedi: Sama Forza Gold'un ünitesini kullanan kaliteli bir model. Marka basmışlar yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ne olursa olsun PowerBoost bu. Sağı solu belli olmaz. Sıkıntı çıkarsa karşında satıcı siteden başka muhattap bulamazsın.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Aralık 2020 #15 rasgelekullanici35 dedi: Hocam ne olursa olsun PowerBoost bu. Sağı solu belli olmaz. Sıkıntı çıkarsa karşında satıcı siteden başka muhattap bulamazsın. Genişletmek için tıkla... En fazla içerisindeki fanı değiştirmişlerdir. Ama garanti konusunda biraz haklı olabilirsiniz.
rasgelekullanici35 dedi: Hocam ne olursa olsun PowerBoost bu. Sağı solu belli olmaz. Sıkıntı çıkarsa karşında satıcı siteden başka muhattap bulamazsın. Genişletmek için tıkla... En fazla içerisindeki fanı değiştirmişlerdir. Ama garanti konusunda biraz haklı olabilirsiniz.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Aralık 2020 #16 Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Focus Plus varken alınmaz. Power Boost BST-ATX1200P 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Power Boost BST-ATX1200P 1200 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Onu bunu geçtim, PB 1200W Rage varken alınmaz. Aşırı overpriced bir PSU o.
Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Focus Plus varken alınmaz. Power Boost BST-ATX1200P 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Power Boost BST-ATX1200P 1200 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Onu bunu geçtim, PB 1200W Rage varken alınmaz. Aşırı overpriced bir PSU o.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #17 Ne olursa olsun, FSP, Corsair, Fractal Design, Asus gibi markalar varken PowerBoost'a yaklaşılmaz bile bence.
Ne olursa olsun, FSP, Corsair, Fractal Design, Asus gibi markalar varken PowerBoost'a yaklaşılmaz bile bence.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 14 Aralık 2020 #18 rasgelekullanici35 dedi: Ne olursa olsun, FSP, Corsair, fractal design, ASUS gibi markalar varken Power Boost'a yaklaşılmaz bile bence. Genişletmek için tıkla... PSU Power Boost markasına ait değil, adamlar etiket basıp satıyor. Ama ben yine de güvenmiyorum.
rasgelekullanici35 dedi: Ne olursa olsun, FSP, Corsair, fractal design, ASUS gibi markalar varken Power Boost'a yaklaşılmaz bile bence. Genişletmek için tıkla... PSU Power Boost markasına ait değil, adamlar etiket basıp satıyor. Ama ben yine de güvenmiyorum.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #19 RPM dedi: PSU Power Boost markasına ait değil, adamlar etiket basıp satıyor. Ama ben yine de güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle. Xigmatek alırım PowerBoost almam.
RPM dedi: PSU Power Boost markasına ait değil, adamlar etiket basıp satıyor. Ama ben yine de güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle. Xigmatek alırım PowerBoost almam.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 14 Aralık 2020 #20 Samotne Ciasteczka dedi: Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Focus Plus varken alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlaşılmasın ben zaten 1200W gerektiren bir sistem toplamıyorum, biliyorsunuz. GF1 mi almalıyım Seasonic focus Plus mu?
Samotne Ciasteczka dedi: Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Focus Plus varken alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlaşılmasın ben zaten 1200W gerektiren bir sistem toplamıyorum, biliyorsunuz. GF1 mi almalıyım Seasonic focus Plus mu?