Frame Generation açılmalı mı?

MECHİRON

Hectopat
Daha fazla  
Merak ediyorum sizlerde nasıl? Şahsen ben marvels Spider-Man oyununda DLSS kapalı saf performans 60-70 alıyorken Frame Generation açtığımda aldığım FPS değeri 110-140 arası oluyor. Bence çok iyi değerler.

Merak ediyorum sizlerde nasıl? Şahsen ben marvels Spider-Man oyununda DLSS kapalı saf performans 60-70 alıyorken Frame Generation açtığımda aldığım FPS değeri 110-140 arası oluyor. Bence çok iyi değerler.

Hissiyatı nasıl geliyor diye bir düşünün ona göre açın. Bazı oyunlarda gecikme bozuyor açasım gelmiyor. Ancak bazı oyunlarda da çok işe yarıyor.

Yani açabilirsin, grafiğini yüksek Frame Gen aç 60/70 al ama RTX cart curt açıkken al.

Sormak istiyorum, 60-70 FPS'de aldığınız hissiyat 110-140'da aldığınız hissiyatla aynı değil mi hocam? Bana sadece dümenden rakamları yükseltiyormuş da yüksek FPS alıyormuş hissiyatı yaratmamızı sağlıyor gibi bir hissiyat veriyor o 2 kat akıcılığı hissedemiyorum.

Sormak istiyorum, 60-70 FPS'de aldığınız hissiyat 110-140'da aldığınız hissiyatla aynı değil mi hocam? Bana sadece dümenden rakamları yükseltiyormuş da yüksek FPS alıyormuş hissiyatı yaratmamızı sağlıyor gibi bir hissiyat veriyor o 2 kat akıcılığı hissedemiyorum.

Oyunun akıcılığı artıyor ve rahatça fark edilir seviyede ki zaten artık saf performans yerine yazılım alıyoruz.

Oyunun akıcılığı artıyor ve rahatça fark edilir seviyede ki zaten artık saf performans yerine yazılım alıyoruz.

Saf FPS'i geçtim, 10-15 FPS artış bile hissetmiyorum Fg'de. Göz boyama teknolojisi. F1 24'ten örnek veriyorum, 100 FPS gören kartımla fg açtığımda 160-170e çıkıyor fakat 90-100 FPS hissediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı