Frames yüksek mi düşük mü daha iyidir?

Jonhh

Centipat
Daha fazla  
Frames kavramını tam anlamadım arkadaşlar.

Mesela performans testi yapıyorum cihazı diyelim ki

Başka birinin 5800 Frames puanı çıktı benimki de 6000 çıktı. Hangisi daha iyi?

Frames denilen şey kareler anlamına geliyor. Frames Per Second yani FPS'de saniye başına kare demek, 1 saniyede kaç kare aldığın manasına geliyor. 6000 puanı büyük ihtimalle 1 dakikalık bir testte aldın. Sonuç olarak yüksek çıkması daha iyi.

GFXBenchMetal ile iPad Pro testi yaptım da onu YouTube'dan bir videosunu izleyerek başkasının karşılaştırma yapıyorum.

Onda 5800 falan çıkıyor bi puan değeri bende 6000 ondan dedim

Gfxbenchmetal ile iPad Pro testi yaptım da onu YouTube'dan bir videosunu izleyerek başkasının karşılaştırma yapıyorum.

Onda 5800 falan çıkıyor bir puan değeri bende 6000 ondan dedim.

Testler her zaman aynı sonucu vermiyor, tekrar yapınca 5700 veya 6100 gibi farklı puanlar alabilirsin. %5-10'luk farklar önemsenmez çok.

Testler her zaman aynı sonucu vermiyor, tekrar yapınca 5700 veya 6100 gibi farklı puanlar alabilirsin. %5-10'luk farklar önemsenmez çok.

anlatabilecek miyim bilmiyorum ama

Adamın o bahsettiğim uygulama üzerinden "Wild Life Extreme Stress Test" sonucunda

Lowest loop score: 3928
Best loop score: 5023

Benim sonucum ise

Lowest loop score: 3184
Best loop score: 5127

Çıktı

Birde "Wild Life Stress Test" sonucunda adamın

Lowest loop score: 13436
Best loop score: 17266

Benim ki ise

Lowest loop score: 9883
Best loop score: 17133

Çıktı. Bu rakamlar birşeyi değiştirir mi? Yoksa sorun etmez mi?
Aşağıdaki testi bir daha yaptım bu sefer

Lowest: 11875
Best: 17217
Çıktı

Değişkenlik gösterebiliyormuş evet

Son düzenleme:

Çok değişken olduğu için kafaya fazla takmaya gerek yok, cihazda problem olduğunu hissetmiyorsan sıkıntı yok.

Çok değişken olduğu için kafaya fazla takmaya gerek yok, cihazda problem olduğunu hissetmiyorsan sıkıntı yok.
Antutu testi yapmıştım 1200000 civarı çıktı. İyiye işaret değil mi?
Adamın birde iPad sürümü iOS14.5.1'miş. buna bağlı olarak da değişmiş olabilir mi?

Bu şekilde, incelerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
iOS sürümlerinin farklı olmasından dolayı farklı puanlar çıkması normal yine, aldığınız puanlar da normal sıkıntı gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…