GFXBenchMetal ile iPad Pro testi yaptım da onu YouTube'dan bir videosunu izleyerek başkasının karşılaştırma yapıyorum.Frames denilen şey kareler anlamına geliyor. Frames Per Second yani FPS'de saniye başına kare demek, 1 saniyede kaç kare aldığın manasına geliyor. 6000 puanı büyük ihtimalle 1 dakikalık bir testte aldın. Sonuç olarak yüksek çıkması daha iyi.
Gfxbenchmetal ile iPad Pro testi yaptım da onu YouTube'dan bir videosunu izleyerek başkasının karşılaştırma yapıyorum.
Onda 5800 falan çıkıyor bir puan değeri bende 6000 ondan dedim.
Testler her zaman aynı sonucu vermiyor, tekrar yapınca 5700 veya 6100 gibi farklı puanlar alabilirsin. %5-10'luk farklar önemsenmez çok.
Aşağıdaki testi bir daha yaptım bu seferanlatabilecek miyim bilmiyorum ama
Adamın o bahsettiğim uygulama üzerinden "Wild Life Extreme Stress Test" sonucunda
Lowest loop score: 3928
Best loop score: 5023
Benim sonucum ise
Lowest loop score: 3184
Best loop score: 5127
Çıktı
Birde "Wild Life Stress Test" sonucunda adamın
Lowest loop score: 13436
Best loop score: 17266
Benim ki ise
Lowest loop score: 9883
Best loop score: 17133
Çıktı. Bu rakamlar birşeyi değiştirir mi? Yoksa sorun etmez mi?
Anlatabilecek miyim bilmiyorum ama
Adamın o bahsettiğim uygulama üzerinden "wild Life Extreme stress test" sonucunda.
Lowest loop score: 3928.
Best loop score: 5023.
Benim sonucum ise.
Lowest loop score: 3184.
Best loop score: 5127.
Çıktı.
Bir de "wild Life stress test" sonucunda adamın.
Lowest loop score: 13436.
Best loop score: 17266.
Benimki ise.
Lowest loop score: 9883.
Best loop score: 17133.
Çıktı. Bu rakamlar bir şeyi değiştirir mi? Yoksa sorun etmez mi?
Aşağıdaki testi bir daha yaptım bu sefer.
Lowest: 11875.
Best: 17217.
Çıktı.
Değişkenlik gösterebiliyormuş evet.
Antutu testi yapmıştım 1200000 civarı çıktı. İyiye işaret değil mi?Çok değişken olduğu için kafaya fazla takmaya gerek yok, cihazda problem olduğunu hissetmiyorsan sıkıntı yok.
Adamın birde iPad sürümü iOS14.5.1'miş. buna bağlı olarak da değişmiş olabilir mi?Testler her zaman aynı sonucu vermiyor, tekrar yapınca 5700 veya 6100 gibi farklı puanlar alabilirsin. %5-10'luk farklar önemsenmez çok.
Çok değişken olduğu için kafaya fazla takmaya gerek yok, cihazda problem olduğunu hissetmiyorsan sıkıntı yok.
iOS sürümlerinin farklı olmasından dolayı farklı puanlar çıkması normal yine, aldığınız puanlar da normal sıkıntı gözükmüyor.Antutu testi yapmıştım 1200000 civarı çıktı. İyiye işaret değil mi?
Adamın birde iPad sürümü iOS14.5.1'miş. buna bağlı olarak da değişmiş olabilir mi?
Eki Görüntüle 1222887
Bu şekilde, incelerseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.