Fransa'da yaşanır mı?

Ajan1

Hectopat
Daha fazla  
Pek olumlu şeyler duyamadım (sosyolojisi, vede bazılarının Almanya'ya göre ekonomisinin kötü olduğunu söylemesi vb. dolayı) sizin fikriniz nedir ? Almanya'ya gitme fırsatımda var fakat Fransa'daki eğitim süreci almanyaya kıyasla bana daha iyi geldi (Türkiye'de olduğu gibi fransadada bölümler var fakat almanyada bu durum yok vede eşit ağırlık olduğum için kimya fizik biyoloji vede seçmeli derslerle birlikte Almanya'da baya geride kalabileceğimi düşünüyorum) bundan dolayı Almanya daha çok 2.planda.

Son düzenleme:
Yaşanmaz, şimdi yurtdışında ki heryere cennet gözüyle bakanlar gelicek, Fransada yaşanmaz, imkanınız varsa farklı ülkelere yönelim Hollanda veya İtalya olabilir.

Almanya daha mantıklı olur Fransaya göre , birçok Türk var aynı zamanda.
Ne gibi dezavantajları var Hollanda ve İtalya'ya göre ?

Sakın Fransa ve Amerika gibi hatalara düşmeyin. Uyuşturucu, esrar eroin kokain gibi maddeler çok kullanılıyor ve sokaklarda çok madde bağımlısı var. Sokakları Türkiye'deki gibi temiz değil ve çok fare var. Ki zaten son dönemlerde Nijer Fransa'dan ayrılınca Macron'a karşı çok büyük bir nefret var. Her an darbe olabilir. Bir de çok İslamofobi var. Yaşamanız imkansız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı