Halamlar 2 haftalığına Fransa'ya gidecekmiş. Ben de parasıyla elektronik bir şeyler getirtmek istiyorum. Türkiye'den daha ucuza ne getirebilirim? Laptop fiyatlarina vb. hangi siteden bakılır?
Halamlar 2 haftalığına Fransa'ya gidecekmiş. Ben de parasıyla elektronik bir şeyler getirtmek istiyorum. Türkiye'den daha ucuza ne getirebilirim? Laptop fiyatlarina vb. hangi siteden bakılır?
Hocam ben daha çok laptop almak istiyorum. Fiyatlarına nerden bakacağım?Ben olsam PS5 veya Xbox alırdım.
Belki fransada MediaMarkt gibi siteler vardırHocam ben daha çok laptop almak istiyorum. Fiyatlarına nerden bakacağım?
idealo – Votre comparateur de prix buradan bakabilirsin.Halamlar 2 haftalığına Fransa'ya gidecekmiş. Ben de parasıyla elektronik bir şeyler getirtmek istiyorum. Türkiye'den daha ucuza ne getirebilirim? Laptop fiyatlarina vb. hangi siteden bakılır?
Belki fransada MediaMarkt gibi siteler vardır
G29 getirtmek mantıklı mı?Belki fransada MediaMarkt gibi siteler vardır
Kaç TL fark varG29 getirtmek mantıklı mı?
300 euro hocam ben laptoplara bakıyorum aslinda ama iyi laptop 900 euro tr 20kKaç TL fark var
O zaman laptop almanıza gerek yok logitech g29 alınabilir ama PS5 ve Xbox’ta önerebilirim300 euro hocam ben laptoplara bakıyorum aslinda ama iyi laptop 900 euro tr 20k
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.