creativebaris Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 Merhaba Fraps ile oyun kaydetmek istediğimde kayıt tuşuna basıyorum, ama videoya baktığımda sadece ses dosyası olarak kaydediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020
Merhaba Fraps ile oyun kaydetmek istediğimde kayıt tuşuna basıyorum, ama videoya baktığımda sadece ses dosyası olarak kaydediyor.
Çözüm creativebaris 5 Aralık 2020 cagatay344 dedi: Fraps ayarlarının ekran görüntüsünü eklerseniz yardımcı olabilirim muhtemelen sadece ses dosyası kaydedecek şekilde ayarlamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm videoyu VLC Media Player ile açtığımda videoyu görebiliyorum yardımınız için teşekkürler.
cagatay344 dedi: Fraps ayarlarının ekran görüntüsünü eklerseniz yardımcı olabilirim muhtemelen sadece ses dosyası kaydedecek şekilde ayarlamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm videoyu VLC Media Player ile açtığımda videoyu görebiliyorum yardımınız için teşekkürler.
cagatay344 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #2 Fraps ayarlarının ekran görüntüsünü eklerseniz yardımcı olabilirim muhtemelen sadece ses dosyası kaydedecek şekilde ayarlamış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Fraps ayarlarının ekran görüntüsünü eklerseniz yardımcı olabilirim muhtemelen sadece ses dosyası kaydedecek şekilde ayarlamış olabilirsiniz.
KS KS creativebaris Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 cagatay344 dedi: Fraps ayarlarının ekran görüntüsünü eklerseniz yardımcı olabilirim muhtemelen sadece ses dosyası kaydedecek şekilde ayarlamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm videoyu VLC Media Player ile açtığımda videoyu görebiliyorum yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
cagatay344 dedi: Fraps ayarlarının ekran görüntüsünü eklerseniz yardımcı olabilirim muhtemelen sadece ses dosyası kaydedecek şekilde ayarlamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm videoyu VLC Media Player ile açtığımda videoyu görebiliyorum yardımınız için teşekkürler.
xnoffrendar Femtopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #4 creativebaris dedi: Sorunu çözdüm videoyu VLC Media Player ile açtığımda videoyu görebiliyorum yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum bende bırak ses dosyası vermeyi günahını vermiyor adeta, not defteri veriyor bana. Fraps log adında. Artı 0 Eksi
creativebaris dedi: Sorunu çözdüm videoyu VLC Media Player ile açtığımda videoyu görebiliyorum yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum bende bırak ses dosyası vermeyi günahını vermiyor adeta, not defteri veriyor bana. Fraps log adında.