Free To Play MMORPG Oyun Önerisi

Yarına ona başlamayı planlıyorum bu gece indireceğim.

BDO daha önce satın almıştım başlarda güzeldi fakat güncellemelerle beraber iyice oyunu bitirdiler artık eskisi kadar güzel değil.
Bence güzel ben devam ediyorum hatta Rank1

Oyuna en fazla topkasam 79 80 tl yatırdım karakterime 750 tl verdiler steam diye satmadım ve satmayida düşünmüyorum. Sonuçta oyun oyundan para kazanmak olmaz bide senin emeğine hic bir deger biçilemez.

MMORPG oynanmaz hem çok vakit kaybı hem de oyun F2P olsada oyun içi alımlar sayesinde yine P2W oluyor.
MMORPG oynayacaksan çok paran ve çok boş vaktin olması lazım ki o kadar harcayacağın vakte yazık.

Emeğe paha biçilir tabiki de sen gerçek hayatta daha çok emek verip onun karşılığını maaş olarak alıyorsun. Oyunu oyna oyna bırak eline hiçbir şey geçmesin. Bu sefer kendi ellerinle emeğini çöpe atıyorsun.

Deneyeceğim dostum sağ ol.
Guild wars 2'ye başladım hafif sardı oyun. Biraz daha heveslenirsem p2p şekilde oynayabilirim.
Ah nerde o silkroad...
Silkroad veya knight online çok ama çok eski kaldı. Silkroad'ı hiç oynamadım o yüzden başlamayı da planlamıyorum.
MMORPG oynanmaz hem çok vakit kaybı hem de oyun F2P olsada oyun içi alımlar sayesinde yine P2W oluyor.
MMORPG oynayacaksan çok paran ve çok boş vaktin olması lazım ki o kadar harcayacağın vakte yazık.
Amacım zaten tryhard bir şekilde oynamak değil sadece mmorpg isteğimi kapatmak. Ağır p2w olursa zaten zevk alamayacağım için önerilerinizi istedim.
Belki tekrardan denerim.

Çocukluğumdan beri MMO oyunları oynarım. 2017 de BDO oynamaya başladım, 2019 da bıraktım. Oynamaya değmez bunu söyleyebilirim rahatlıkla, p2p olmasına rağmen inanılmaz absürd bir p2w sistemi var, ayrıca hayatsız gibi kasmanız gerekiyor. Eğer illa combatını tatmak istiyorum derseniz trial char açıp 270 ap ile arenada PVP atabilirsiniz.

GW2 şuandaki en iyi f2p seçeneklerden biri.

Tera denedim questingi inanılmaz sıkıcı, değmez.

tESO p2p bir oyun, alacak paran varsa kesinlikle değer, p2w değil. Ben de bir arkadaşla beraber başlamayı düşünüyorum. İndirimleri kaçırdık yenisini bekliyoruz.

Kafamda p2p şekilde MMORPG oynama isteği yok ama olsaydı Archeage: Unchained'ı alırdım. Onun dışında GW2'ye başladım Şu an ona yoğunlaştım ama class olarak neyi seçeceğim bilmiyorum. Eğer yanlış bilmiyorsam classlarda farklı silah kullanınca ona göre skiller oynamakla yükümlü oluyorsun. Hangi class'ı seçip onda hangi silahı kullanmalıyım bunu öğrenmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…