Free To Play MMORPG Oyun Önerisi

Metin 2 oyununa yine başlamıştım geçen yaz. Şaman çar açtım hiç sıkılmadan 34-35 levellere kastım. Pay to win diyip ağlamak yerine ticaret (al-sat) yaptım, +bastım sattım, zamanımı verdim. Pazar açtığımda item satılmasını beklemek gibi tonlarca şey zevk verdi oyunda. Bu metin 2 bambaşka bir oyun ya. Küçüklüğümden beri bağımlısıyım. Yaz tatili bitince şok geçirdim. Oyuna zaman ayıramadım, dersler üstüme geldi ve bıraktım. Eski tip metin 2 pvp serverleri açılıyordu eskiden ama sağlam oluyorlardı yenidenmt2 gibi. Onu tavsiye etsem o server kapandı ve şuanki "eski metin2 özledin mi? Gell." tarzı serverler çöp. Online sayıları az, adminler çoluk çocuk, çok hızlı kapanıyorlar. Durum vahim kısacası... :(

Metin 2 oyununa yine başlamıştım geçen yaz. Şaman çar açtım hiç sıkılmadan 34-35 levellere kastım. Pay to win diyip ağlamak yerine ticaret (al-sat) yaptım, +bastım sattım, zamanımı verdim. Pazar açtığımda item satılmasını beklemek gibi tonlarca şey zevk verdi oyunda. Bu metin 2 bambaşka bir oyun ya. Küçüklüğümden beri bağımlısıyım. Yaz tatili bitince şok geçirdim. Oyuna zaman ayıramadım, dersler üstüme geldi ve bıraktım. Eski tip metin 2 pvp serverleri açılıyordu eskiden ama sağlam oluyorlardı yenidenmt2 gibi. Onu tavsiye etsem o server kapandı ve şuanki "eski metin2 özledin mi? Gell." tarzı serverler çöp. Online sayıları az, adminler çoluk çocuk, çok hızlı kapanıyorlar. Durum vahim kısacası... :(
Çok eskide kaldı dostum. Yeni şeyler getirdiklerini duydum fakat hiç heyecan katmıyor açıkçası.
Tera Online. 2017 sonrası baya detaylandırıldı oyun. Eskiden 65 LV son idi. Şimdi 3-5 saate 65 olup, dungeon'lara girerek 70 LV'e kasıyorsun. Emek istiyor o kısmı. Güzel bir arkadaş grubu yaparsan (ki az Türk var, dilini de geliştirirsin) oyundan zevk alabilirsin.
Dostum Tera Online'ı indirdim fakat önümde 3 adet server bulunmakta. Hangi server da başlamalıyım? Türklerin yoğunlukta olduğu var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı