FreeBuds 5I vs FreeBuds Pro 3

Semih Can Ateş

Kilopat
Katılım
12 Ekim 2015
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, 1 yıldır Huawei FreeBuds 5I kullanıyordum, çok da memnundum. Geçen hafta kutusuyla beraber kaybettim.

Yeni ürün arayışı içerisindeyim. Bir yandan çok para bağlamadan mevcut düzene devam ederek FreeBuds 5I alayım diyorum, diğer yandan model yükseltmek için de fırsat olarak görüyorum.

Hepsiburada gibi yerlerde olumsuz yorumlar görünce de canım sıkıldı. Birisi müzik dinleyen biri için FreeBuds 5I'den çok da farklı değil demiş.

Kafamı kurcalayan en büyük şeylerden biri de kontrolleri. FreeBuds 5I kontrolleri tam istediğim gibi ve kulaklığa dışarıdan içeriye doğru dokunarak kontrol ediyordum. Bu modelde yandan sıkmadan bahsediyor, her sıktığımda yuvasından kayar mı diye düşünüyorum. Teknoloji marketleri, Huawei Can Park AVM merkezine gittim ancak hepsi kapalı kutuda, dokunamadım.

Sizlerin yorumları nedir? Son ses yüksekliği, bass, ANC FreeBuds 5I'den 3300 lira fazla vermeye değecek kadar farklı mı?

İki cihazı da deneyimleyen arkadaşların görüşleri benim için çok önemli.
 
Anker Soundcore liberty 4 çok daha başarılı bir kulaklık ve daha uygun. 3'ünü de kullandım gürültü engelleme dışında çok daha üstün FreeBuds 3 Pro'dan.
 

Geri
Yukarı