Freedom Fighters 2 çıkmıyor

koXahar

Decapat
Oynadığım o dönemde mükemmel bir oyun olan, bittiğinde keşke bitmeseydi dediğim, kurgu ve mekanlarıyla beni içine çeken güzelim Freedom Fighters oyununun ikinci oyunu yapılsa oyunu bilmeyen eski ve yeni jenerasyonun da favorileri arasına gireceğini düşünüyorum. Eski oyunu yenilenmiş grafiklerle çıkarsalar bile razıyım. Satış sayısının bir hayli yüksek olacağına inanıyorum keşke birilerinin aklına gelse de el atsalar şu işe.

Keşke hiç çıkmayacağını bilseniz. Onların istediği kadar satamadığı için seri rafa kaldırıldı ve yakın zaman içerisinde çıkmayacak.
Beni derinden yaraladın. :( Günümüz grafiklerine göre çıkışı olsa satışının iyi olacağına inanıyorum. Tabi biraz da PR gerekiyor ki insanlar öğrensin. Kalbimize gömelim o zaman.

Oyun yakın zamanda Steam'de çıkış yapmıştı.

Çıkar çıkmaz aldım ve eski günlerdeki gibi büyük bir zevkle oynadım. Keşke çıksa diyorum ama maalesef ismi bile anılmıyor...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı