K keremrty Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. FreeDOS olarak gelen laptoplar daha önce hiç kullanılmamış laptop mu oluyor yani kapalı kutu laptop mu oluyor?
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. FreeDOS olarak gelen laptoplar daha önce hiç kullanılmamış laptop mu oluyor yani kapalı kutu laptop mu oluyor?
ErenYılmaz55 Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 128 Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H , GPU NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU ,16 GB 3200 MT/s Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 keremrty dedi: Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. FreeDOS olarak gelen laptoplar daha önce hiç kullanılmamış laptop mu oluyor yani kapalı kutu laptop mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Kullanılmamış olması garanti değil. Kullanılan bilgisayarda FreeDOS yapılabilir. Artı 0 Eksi
keremrty dedi: Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. FreeDOS olarak gelen laptoplar daha önce hiç kullanılmamış laptop mu oluyor yani kapalı kutu laptop mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Kullanılmamış olması garanti değil. Kullanılan bilgisayarda FreeDOS yapılabilir.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 Hayır içerisinde hiçbir işletim sistemi olmayanlar oluyor, kapalı kutu olup olmaması ile alakası yok. Artı 0 Eksi
Hayır içerisinde hiçbir işletim sistemi olmayanlar oluyor, kapalı kutu olup olmaması ile alakası yok.
kızılokwawe Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2024 #4 keremrty dedi: Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. FreeDOS olarak gelen laptoplar daha önce hiç kullanılmamış laptop mu oluyor yani kapalı kutu laptop mu oluyor? Genişletmek için tıkla... İçinde işletim sistemi yok USB ile kurmak zorundasınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
keremrty dedi: Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. FreeDOS olarak gelen laptoplar daha önce hiç kullanılmamış laptop mu oluyor yani kapalı kutu laptop mu oluyor? Genişletmek için tıkla... İçinde işletim sistemi yok USB ile kurmak zorundasınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.179 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #5 Herhangi bir işletim sistemi kurulu olmayan demek. Artı 0 Eksi
3urAk Picopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #6 keremrty dedi: Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. FreeDOS olarak gelen laptoplar daha önce hiç kullanılmamış laptop mu oluyor yani kapalı kutu laptop mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Yani işletim sistemi kurulu değil, alındıktan sonra Windows kurman lazım kullanman için. İlk açtığında bios ekranı gelir freedos laptoplarda Artı 0 Eksi
keremrty dedi: Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. FreeDOS olarak gelen laptoplar daha önce hiç kullanılmamış laptop mu oluyor yani kapalı kutu laptop mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Yani işletim sistemi kurulu değil, alındıktan sonra Windows kurman lazım kullanman için. İlk açtığında bios ekranı gelir freedos laptoplarda