FreeDOS bilgisayara işletim sistemi kurma

https://www.hepsiburada.com/casper-...r-p-HBCV00002V3ROS?url_src=and-product-detail bu bilgisayardan aldım. Daha gelmedi. Bu bilgisayar için Windows 10 kurulum USB'si oluşturacağım. Rufus'ta hangi ayarları yapmam lazım ve bilgisayarda yapmam gereken ayarlar var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rufus'a gerek yok. Alttaki siteden (resmi site burası) aracı indirip flash belleği bilgisayarınıza takın ve indirme konumunu flash bellek (veya USB yazar) olarak seçip ilerleyin. Her şeyi kendi hallediyor UEFI olarak yazıyor sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Ben bu şekilde yaptım daha sonra dijital lisans satın alıp etkinleştirdim hiçbir sorun yok.

Rufus'a gerek yok. Alttaki siteden (resmi site burası) aracı indirip flash belleği bilgisayarınıza takın ve indirme konumunu flash bellek (veya USB yazar) olarak seçip ilerleyin. Her şeyi kendi hallediyor UEFI olarak yazıyor sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Ben bu şekilde yaptım daha sonra dijital lisans satın alıp etkinleştirdim hiçbir sorun yok.

Tmmdır reis teşekkür ederim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim Reis

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı