FreeDOS bilgisayara oyun yüklenebilir mi?

Arkadaşlar fredos bilgisayarlara oyun yükleyebiliyor muyuz veya alsam bir sıkıntı olur mu?

FreeDOS işletim sistemine oyun yüklenebilse de yüklemek istediğiniz oyunları yükleyemezsiniz. Sadece MS-DOS oyunlarını yükleyebilirsiniz. Hayır almanız da bir sıkıntı olmaz. Windows kurup normal bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Windows kurduktan sonra işletim sistemi olan bilgisayarlardan bir farkı oluyor mu?

Hayır olmuyor.

Windows kurduktan sonra işletim sistemi olan bilgisayarlardan bir farkı oluyor mu?

Hayır sadece kurduğunuz Windows'un lisans anahtarı olmuyor onu da sonradan alabilirsiniz ve hangi sürümü kurduğunuza göre değişen (Home ,Home Single langue, Pro vb. ) birkaç özellik var.

FreeDOS işletim sistemine oyun yüklenebilse de yüklemek istediğiniz oyunları yükleyemezsiniz. Sadece MS-DOS oyunlarını yükleyebilirsiniz. Hayır almanız da bir sıkıntı olmaz. Windows kurup normal bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Hayır olmuyor.

Windows kurduktan sonra tüm oyunlar yüklenebiliyor mu?

Windows desteği olan tüm oyunları yükleyebilirsiniz evet. Kurulum için aşağıdaki video işinizi görecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam Epic Games vb oyun mağazalarından yükleyebilirsiniz oralar daha sağlıklı ve sisteminiz destekliyorsa bir sıkıntı yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı