FreeDOS bilgisayara Windows kurarken işlem baştan başlatılıyor

mehmettncc

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba FreeDOS bilgisayar aldım Windows'un sitesinden ISO dosyasını indirip Rufus'la kurulum diski oluşturdum, aynı diskin içine HP'nin driverlarını da attım, daha sonrasında bilgisayarıma taktım. Ama kurulumu yaparken %70'lerde bilgisayarınız şimdi yeniden başlatılacak deyip yeniden başlatıp kurulumun en başına atıyor yardım eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba FreeDOS bilgisayar aldım Windows'un sitesinden ISO dosyasını indirip Rufus'la kurulum diski oluşturdum, aynı diskin içine HP'nin driverlarını da attım, daha sonrasında bilgisayarıma taktım. Ama kurulumu yaparken %70'lerde bilgisayarınız şimdi yeniden başlatılacak deyip yeniden başlatıp kurulumun en başına atıyor yardım eder misiniz?

Yeniden başlatılıyorda (yani siyah ekranda) USB'yi çıkarman gerek.

BIOS'u girin ilk seçeneği SSD yapın 2 tane varsa öncelikle 2 seçenek SSD olsun en son flash bellek olsun ondan sonra bilgisayara flashi takın otomatik başlar başa dönmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı