FreeDOS cihaza Windows 7 nasıl yüklenir?

Sizler beni öyle bir dertten kurtardınız ki :) Çok sağ olun :) Peki bildiğiniz en güvenilir satıcılar hangileri? Yorduysam kusura bakmayın lütfen. Geçen baktığımda liya yazılım falan vardı herkes şikayet etmişti kullanılamayan anahtar satıyorlar diye, ben de hepsi öyledir zannettim.
 
Sizler beni öyle bir dertten kurtardınız ki :) çok sağ olun :) peki bildiğiniz en güvenilir satıcılar hangileri? Yorduysam kusura bakmayın lütfen. Geçen baktığımda liya yazılım falan vardı herkes şikayet etmişti kullanılamayan anahtar satıyorlar diye, ben de hepsi öyledir zannettim.
Yazılımbudur, sağlamlisans.
 
Yani şimdi Windows 10 yükleyip 10-15 liraya lisans anahtarı alabilir miyim arkadaşlar? Açıkçası Windows 7 istiyor olmamın tek sebebi maddiyat, yoksa elbette en güncel sürümü kullanmak isterim.

Tabii ki de. Lisans almazsan sadece özelleştirmeleri kullanamayacaksın diğer şekilde Windows tamamıyla senin.
 
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ya son olarak bilgisayardan hiç anlamayan biri olarak freedos cihaza Windows 10 yüklemeyi becerebilir miyim ben yoksa bilgisayarcıya falan mı gideyim hata yapmamak için?
 
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ya son olarak bilgisayardan hiç anlamayan biri olarak FreeDOS cihaza Windows 10 yüklemeyi becerebilir miyim ben yoksa bilgisayarcıya falan mı gideyim hata yapmamak için?
Kendiniz yükleyebilirsiniz, zor değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı