Hocam telefonunuza USB belleği OTG kablosu vasıtasıyla bağlayabilirsiniz. Telefonunuzdan da ISO dosyasını indirip USB belleğinize rahatlıkla yazdırarak temiz bir kurulum yapabilirsiniz.Yeni bir bilgisayar aldım ama FreeDOS. Şu anlık bilgisayarım olmadığı için USB belleğe Windows 11 de hazırlayamıyorum. Nasıl Windows 11 yükleyebilirim?
İnternet kafede yapıyorlar ama orijinal mi acaba laptop biraz pahalı crack Windows atmaktan da korkuyorum.
Bir arkadaşınızın bilgisayarından da yapabilirsiniz internet kafeye gitmeye gerek yok ama en kötü telefonunuzdan da halledebilirsiniz.İnternet kafede yapıyorlar ama orijinal mi acaba laptop biraz pahalı crack Windows atmaktan da korkuyorum.
İnternet kafeye yaptır denmiyor ki orda yap deniyor git 1 saat açtır kral at kendin.İnternet kafede yapıyorlar ama orijinal mi acaba laptop biraz pahalı crack Windows atmaktan da korkuyorum.
İnternet kafeye yaptır denmiyor ki orada yap deniyor git 1 saat açtır kral at kendin.
Cihaz kasma donma yapmayacaksa PRO.Anladım anladım sorun yok teşekkürler. Windows 11 Home en mantıklı olan mı yoksa Pro vs. mi daha iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.