dangerninja
Picopat
Yani bir bilgisayarcıya gidip Windows veya Linux kurdurmam gerekiyor değil mi?
Evet isterseniz sizde Windows 10 hazırlayabilirsiniz başka bir bilgisayarınız varsa
Yani bir bilgisayarcıya gidip Windows veya Linux kurdurmam gerekiyor değil mi?
Aynen öyle işletim sistemi olmayacak bilgisayarda gidip istediğin herhangi bir işletim sistemini yükletmen gerekecek.
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen, FreeDOS bir işletim sistemidir.
Evet isterseniz sizde Windows 10 hazırlayabilirsiniz başka bir bilgisayarınız varsa.
FreeDOS bilgisayarın işletim sistemsiz hâlini ifade eden önemli bir kavramdır. Dizüstü veya masaüstü fark etmeksizin bilgisayar almaya karar verdiğiniz zaman seçtiğiniz bilgisayarın üzerinde FreeDOS işletim sistemi yazısını fark edebilirsiniz. Bu yazı, alacağınız bilgisayara herhangi bir işletim sisteminin kurulmamış olduğunu ifade eder. Window 10 gibi işletim sistemlerinin cihazda kurulu olmaması, bilgisayarların daha uygun fiyatlar ile satışa sunulmasına neden olur?Fakat FreeDOS laptop veya masaüstü bilgisayar ile herhangi bir işlem yapmanız mümkün değildir.Cihazı kullanmak için öncelikle bilgisayar programları arasında yer alan Windows 7, Windows 8 veya Windows 10 gibi bir işletim sistemini yüklemeniz ve gerekli donanımları edinmeniz gerekir.
Var YouTube'da yapımı var midir?
FreeDOS bilgisayarın işletim sistemsiz hâlini ifade eden önemli bir kavramdır. Dizüstü veya masaüstü fark etmeksizin bilgisayar almaya karar verdiğiniz zaman seçtiğiniz bilgisayarın üzerinde FreeDOS işletim sistemi yazısını fark edebilirsiniz. Bu yazı, alacağınız bilgisayara herhangi bir işletim sisteminin kurulmamış olduğunu ifade eder. Window 10 gibi işletim sistemlerinin cihazda kurulu olmaması, bilgisayarların daha uygun fiyatlar ile satışa sunulmasına neden olur?Fakat FreeDOS laptop veya masaüstü bilgisayar ile herhangi bir işlem yapmanız mümkün değildir.Cihazı kullanmak için öncelikle bilgisayar programları arasında yer alan Windows 7, Windows 8 veya Windows 10 gibi bir işletim sistemini yüklemeniz ve gerekli donanımları edinmeniz gerekir.
@AloneHearT67 yanlış bilgi vermeye devam ediyiyorsun; senden önce yazılan mesajı okusana.Konuda FreeDOS hakkında çok fazla yanlïş bilgi var.
![]()
FreeDOS - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
FreeDOS, Microsoft'un 1999'da MS-DOS'u geliştirmeyi durdurması üzerine serbest DOS'u yaşatmak için doğmuş GNU genel kamu lisansı kapsamında açık kaynaklı gelişmiş bir DOS tabanlı işletim sistemidir. Amacı DOS ile %100 uyumlu olmaktır ve bu hedefe neredeyse tümüyle ulaşılmıştır.
FreeDOS bir işletim sistemidir.
Var YouTube'da yapımı var midir?
Teşekkürler.
Orijinal olanı kurmak daha mantıklı işin ehli birine götürürseniz daha iyi olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.