FreeDOS laptop almak mantıklı mı?

LAPTOP51

Femtopat
Daha fazla  
FreeDOS bir Gaming laptop almak mantıklı mı? Windows 11 en kolay şekilde nasıl yüklenir? FreeDOS'lar 2-3 k daha ucuz.

Tabi ki mantıklı. Forum'da kurulum rehberi var. Boşuna 2-3 k para vermeye gerek yok. Lisans konusunda da 2-3k nın yarısını verip ister lisans alırsınız ya da KMS gibi uygulamalarda sistemi lisanslarsınız. Seçim size kalmış bundan sonra.

İnternette 10-50 TL'ye Windows ürün anahtarları var. Windows yüklemek zaten beleş. Mutlaka FreeDOS yüklü laptop alın Windows yüklü laptopa para vermeyin.

En mantıklısı FreeDOS. Windows 10 olarak gelen laptoplara yüklü bir Windows parası da dahil ediliyor. Firmalar zaten genelde aynı modeli 2 versiyon olarak çıkarıyor fiyat aynı olmasına rağmen Windows yüklü olanlarda panel, işlemci vb. şeyleri kısıyorlar.

Gidersiniz bir internet kafeye indirirsiniz 10 dakikada Windows 10 veya 11 Rufus ile yazarsınız 2 saatlik bile açsanız 10 TL'ye çıkarsınız. Sonra tavsiyem olan Jetlisans'tan bir lisans anahtarı alırsınız, ben aldım memnunum 1-1.5 yıldır kullanıyorum Retail lisans satıyorlar 30 TL'ye de onu aldınız mı 40 TL'ye 1500 TL'lik iş yapmış olursunuz.

Elbette mantıklı. Elinizde kendi lisansınız varsa veya bilgisayarda Windows kullanmayacaksanız niye boşuna fazla para veresiniz ki?

En mantıklı olanıdır. Benim aldığım laptobun Windows kurulu olanı ile arasında 500 TL civarı fark vardı. Araştırdığımda fabrika çıkışlı FreeDOS laptop. Windows kurulumu aracı firma ile yapılmış. Bu nedenle hiç açılmamış bir şekilde almak istedim laptobu. Sosyalde anlatılanlar ile kendim kurdum Windows.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…