Turuncu siteden bir HP Victus 16 laptop satın aldım fakat daha gelmedi. Laptop, Freedos olarak elime ulaşacak. Acaba Win11 kurduğum zaman driverları benim mi kurmam lazım yoksa otomatik kuruluyor mu? (Bazı laptoplarda hiçbir driverın kurulu olmadığı, internetin olmadığı) gördüğüm için merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Rufus'ta bu kurulum adımları atlanabiliyor fakat Windows'un kendi aracında maalesef atlayamıyoruz. Rufus'ta USB'ye yazarken sistem gereksinimini kaldıran ve lokal kurulumu etkin kılan araçlar var muhtemelen o şekilde atladınız. Microsoft'un ilk defa doğru bir iş yaptığını sanmıştım
@PROTECTQ, adımları atlama kısmında değişiklik yapmadım, bu bellek ile bir önceki topladığım sisteme kurulum yaptığımda internet istedi, aynı bellek ile HP cihaza kurulum yaptığımda o kısmı geçebildim.
@PROTECTQ, adımları atlama kısmında değişiklik yapmadım, bu bellek ile bir önceki topladığım sisteme kurulum yaptığımda internet istedi, aynı bellek ile HP cihaza kurulum yaptığımda o kısmı geçebildim.
Dediğim gibi hocam kurulum aşamasında iPhone bağlayamazsınız mutlaka Android bulmanız lazım. Onun dışında çözemediğiniz bir durum olursa yine yazın buraya yardımcı olmaya çalışırız.
Dediğim gibi hocam kurulum aşamasında iPhone bağlayamazsınız mutlaka Android bulmanız lazım. Onun dışında çözemediğiniz bir durum olursa yine yazın buraya yardımcı olmaya çalışırız.