Schnaps
Hectopat
Bu konuda çok bilgili değilseniz FreeDOS almanızı tavsiye etmem, gereksiz uğraşmış olursunuz.
Hiç bilgim yok hocam.
Bu konuda çok bilgili değilseniz FreeDOS almanızı tavsiye etmem, gereksiz uğraşmış olursunuz.
Windows'lu bilgisayar yine de almayın. Bilgisayarın donanım maliyetini kısıp Windows alarak aynı paraya satıyorlar.Hiç bilgim yok hocam.
Windows'lu bilgisayar yine de almayın. Bilgisayarın donanım maliyetini kısıp Windows alarak aynı paraya satıyorlar.
USB ya da CD ile bootlamadan Windows kuramazsınız. Dosyalar gökten gelmediği için internet kafeden ya da arkadaşınızdan hazırlayacaksınız. Hazırlamadan format CD'si bilmem ne satan yerler de dolu var ancak güvenilir olmuyorlar ve hazır crack içeriyorlar bu da güvenlik zaafı oluşturuyor.
Başkasının konusu altında soru sormayınız. Konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim.Merhaba ben de freedos laptop aldım, windows'un sitesinden mi yükleyeyim yoksa aşağıdaki sayfadaki linklerden birinden mi indireyim? Bir de deneme süresi kaç gün oluyor ve internette satılan lisans keyleri güvenilir midir? Orjinali ortalama 700 tl iken internette satılan 50 tl lik keyler ne kadar güvenilir ve yasal?
dir, cd vs yazıp kullanabilirsiniz.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.