FreeDOS laptop önerisi

USB ya da CD ile bootlamadan Windows kuramazsınız. Dosyalar gökten gelmediği için internet kafeden ya da arkadaşınızdan hazırlayacaksınız. Hazırlamadan format CD'si bilmem ne satan yerler de dolu var ancak güvenilir olmuyorlar ve hazır crack içeriyorlar bu da güvenlik zaafı oluşturuyor.

Dediğim gibi tanıdığım bir bilgisayarci var ve az önce gittim. Gelince getir bana yapayım dedi. Sıkıntı yok benim için. Varmis onda isletim sistemi.

Merhaba ben de freedos laptop aldım, windows'un sitesinden mi yükleyeyim yoksa aşağıdaki sayfadaki linklerden birinden mi indireyim? Bir de deneme süresi kaç gün oluyor ve internette satılan lisans keyleri güvenilir midir? Orjinali ortalama 700 tl iken internette satılan 50 tl lik keyler ne kadar güvenilir ve yasal?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-tuerkce-indirme-ve-kurulum.228362/

Merhaba ben de freedos laptop aldım, windows'un sitesinden mi yükleyeyim yoksa aşağıdaki sayfadaki linklerden birinden mi indireyim? Bir de deneme süresi kaç gün oluyor ve internette satılan lisans keyleri güvenilir midir? Orjinali ortalama 700 tl iken internette satılan 50 tl lik keyler ne kadar güvenilir ve yasal?
Başkasının konusu altında soru sormayınız. Konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim.

FreeDOS yazsa bile bazen "Endless OS" gibi Linux dağıtımları ile gelebiliyor.
Gerçekten FreeDOS olursa; Tam ekran CMD gibi bir arayüz sizi karşılıyor. dir, cd vs yazıp kullanabilirsiniz.

İçerisine Windows kurabilmek için Windows 10 ISO'su yazdırılmış USB Bellek veya DVD'ye ihtiyacınız olacak. DVD-ROM'lar tarih olduğu için minimum 8 GB bir belleğe Rufus veya MediaCreationTool ile Windows 10 ISO'sunu yazdırıp kurulum yapmanız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı