WuziMu Kilopat Katılım 24 Ekim 2016 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2020 #11 goldenmoustache dedi: Hatırladığım kadarıyla flash bellekte önceden uefı olarak yazdırdığım win 8 vardı ama haturladığım kadarıyla flashın içini göremiyorum Genişletmek için tıkla... Denemeniz sizin açınızdan iyi olacaktır sonuçta PC gelecek hemen kullanmak isteyeceksiniz
goldenmoustache dedi: Hatırladığım kadarıyla flash bellekte önceden uefı olarak yazdırdığım win 8 vardı ama haturladığım kadarıyla flashın içini göremiyorum Genişletmek için tıkla... Denemeniz sizin açınızdan iyi olacaktır sonuçta PC gelecek hemen kullanmak isteyeceksiniz
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 15 Nisan 2020 #12 Win8 varsa Win10 da kurabilirsiniz
Maximillion Kilopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #13 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Win8 varsa Win10 da kurabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır eskiden can sıkıntısından yazdırmıştım inşallah silmemişimdir
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Win8 varsa Win10 da kurabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır eskiden can sıkıntısından yazdırmıştım inşallah silmemişimdir