FreeDOS laptop Windows 10 nasıl kurulur?

Hocam peki otomatik nasıl yüklüyor bu konu hakkında bilgim yok ama?(kurarken mi internete bağlamam lazım ne zaman bağlamam lazım?)

Hocam peki otomatik nasıl yüklüyor bu konu hakkında bilgim yok ama?(kurarken mi internete bağlamam lazım ne zaman bağlamam lazım?)
Microsoft, donanım üreticilerinin sağladığı geniş bir sürücü veritabanına sahiptir. İnternete bağladığınızda o veritabanından yüklü olmayan sürücüleri yüklüyor. Kurduktan sonra internete bağlarsan otomatik yükler.

Hocam yanlış bilgi vermeyin. 10 desteği var. 10 kurulabilir. Fakat 10 için driver yok sanırım.
Driverı olmayan Windows sürümünün desteği yoktur çünkü kurulduğunda stabil çalışmaz. Mikrafonun ses almaması, hoperlörün düşük ses vermesi, parlaklığın ayarlanamaması hatta oyun içi droplarla karşılaşılabilir.
Eğer konudaki soruyu cevaplayacaksak Rufus ile başka bir bilgisayardan Windows 10 ISO'sunu USB belleğinize yazdırıp FreeDOS laptopunuza takın. HP bilgisayarlarda Boot F9, BIOS F10'dur. Ondan dolayı F9 spamlayarak oradan USB bellekten boot etmeyi seçmelisiniz.
Yalnız söylendiği gibi eğer laptopunuz yeni bir Victus 15 ise Windows 10 desteği yoktur.

Son düzenleme:
Fakat Windows 10 mantıken yüklenebilir. Ben bu anlamda söyledim ama sanırım çoğunuz anlamadı, neyse.
Driverı olmayan Windows sürümünün desteği yoktur çünkü kurulduğunda stail çalışmaz. Mikrafonun ses almaması, hoperlörün düşük ses vermesi, parlaklığın ayarlanamaması hatta oyun içi droplarla karşılaşılabilir.
Eğer konudaki soruyu cevaplayacaksak Rufus ile başka bir bilgisayardan Windows 10 ISO'sunu USB belleğinize yazdırıp FreeDOS laptopunuza takın. HP bilgisayarlarda Boot F9, BIOS F10'dur. Ondan dolayı F9 spamlayarak oradan USB bellekten boot etmeyi seçmelisiniz.
Yalnız söylendiği gibi eğer laptopunuz yeni bir Victus 15 ise Windows 10 desteği yoktur.

Fakat Windows 10 mantıken yüklenebilir. Ben bu anlamda söyledim ama sanırım çoğunuz anlamadı, neyse.
O anlam diye bir şey yok, desteğin olup olmaması o cihazda stabil çalışıp çalışmamasına bağlıdır. İstersen bypass ile 4 GB RAM altı, işlemcisi Intel Core 2 Duo olan bir sisteme Windows 11 yüklersin ama stabil çalışmaz. Yani sen bu cihaza "Windows 11 desteği var." der misin, demezsin bence.

O anlam diye bir şey yok, desteğin olup olmaması o cihazda stabil çalışıp çalışmamasına bağlıdır. İstersen bypass ile 4 GB RAM altı, işlemcisi Intel Core 2 Duo olan bir sisteme Windows 11 yüklersin ama stabil çalışmaz. Yani sen bu cihaza "Windows 11 desteği var." der misin, demezsin bence.

Yeni cihaz hocam o zaman USB'ye direk Windows 11 kurulumu yapayım sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı