Çözüldü FreeDOS laptopa kurulum yapıldıktan sonra tekrar ülke seçim menüsüne dönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arhur

Hectopat
Katılım
26 Mart 2021
Mesajlar
29
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, FreeDOS HP Omen 17 aldım ve bugün elime geçti. Windows dosyalarını Technopat videosundaki gibi USB belleğe kaydettim ve yeni bilgisayarıma taktım. Windows'u kurarken dil seçtim, depolama alanını seçtim, Windows sonraki ekranda kendi kurulum yaptı ve bilgisayar yeniden başladı. Bilgisayar tekrar açıldığında yine dil, ülke ve klavye seçme menüsüne döndüm. Kurulumu tekrar denedim ve yine aynı hayatı aldım. Çözümü nedir?
 
Çözüm
Bunun sebebi USB bellekten boot olabilir. İlk aşama bitip PC kapanınca USB belleği çıkartabilirsiniz.
Hangi ekran bu tam olarak? USB boot ekranı ise USB belleği sökün. Değilse işlemi yarım bıraktınız demektir, OOBE ekranı tekrar geliyor.
Bahsettiğim dil seçme ekranı 1. görsel. 2. görsel ise benim gelebildiğim yer. "Tamamlanıyor" kısmı da dahil olmak üzere tüm aşamalar gerçekleşti fakat bilgisayar yeniden açıldığında 1. ekrana döndü
 

Dosya Ekleri

  • ekran 1.png
    ekran 1.png
    875,6 KB · Görüntüleme: 39
  • ekran 2.png
    ekran 2.png
    734,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı