FreeDOS laptopa W11 kurulamıyor

FREEDOS laptoplarda gerek yok hocam ISO dosyasından kaynaklı yüksek ihtimal yazdırıp deneyin. Dönüş yaparsanız sevinirim
Anladım hocam bir daha silip yükleyeyim o zaman akşam bilgilendirim (ayrıca önemli mi bilmiyorum ama flaşı bugün aldım ve alır almaz w11 kurulum dosyası yükledim acaba önceden bir ayar mı yapmalıyım?)

Anladım hocam bir daha silip yükleyeyim o zaman akşam bilgilendirim (ayrıca önemli mi bilmiyorum ama flaşı bugün aldım ve alır almaz W11 kurulum dosyası yükledim acaba önceden bir ayar mı yapmalıyım?)

Gerek yok hocam ayar yapmanıza balenaEtcther ve Rufus ile yazdırın balena daha basit.

Gerek yok hocam ayar yapmanıza balenaEtcther ve Rufus ile yazdırın balena daha basit.
Hocam dün akşam sinirden burayı unuttum sabah yazayım dedim burda bir bilgisayarcı vardı w10 yükle sonra 11 e yükseltirsin dedi kabul ettim w10 yükledim başka bir flaş ile hallettim (sorun üç harfli marketten alınan flaştaymis) ama sonra baktım touchpad çalışmıyor internette sürücüleri güncellemem söyleniyordu ama bilgisayarın WiFi si yok evet bildiğimiz WiFi yok ayarlarda öyle bir kısım var ama hiçbir şekilde WiFi görmüyor bende sinirden akşam bıraktım şimdi gene uğraşcam eğer mümkünse bu WiFi işini nasıl hallederim anlatabilir misiniz

Hocam dün akşam sinirden burayı unuttum sabah yazayım dedim burda bir bilgisayarcı vardı w10 yükle sonra 11 e yükseltirsin dedi kabul ettim w10 yükledim başka bir flaş ile hallettim (sorun üç harfli marketten alınan flaştaymis) ama sonra baktım touchpad çalışmıyor internette sürücüleri güncellemem söyleniyordu ama bilgisayarın WiFi si yok evet bildiğimiz WiFi yok ayarlarda öyle bir kısım var ama hiçbir şekilde WiFi görmüyor bende sinirden akşam bıraktım şimdi gene uğraşcam eğer mümkünse bu WiFi işini nasıl hallederim anlatabilir misiniz
Laptop nedir hocam?

Laptop nedir hocam?
Acer nitro 5
Model no : N22C1
Hocam bunları biliyorum başka bir bilgi lazımsa nerde bulacağımı söylerseniz paylaşabilirim

Acer nitro 5
Model no : N22C1
Hocam bunları biliyorum başka bir bilgi lazımsa nerde bulacağımı söylerseniz paylaşabilirim
SNID kullanarak kendi sitesinden driverlari görebiliyorum ayrıca

Technopat Haberler

Geri
Yukarı