FreeDOS laptopa Windows 10 kurarken "Windows Kurulumu başarısız oldu" hatası

LxnaDelRay

Hectopat
Daha fazla  
Rufus'tan hazırladım belleği. Kurulum Aşamasını açtıktan sonra anında bu hatayı veriyor. İşlemcim 12450H Ekran kartım RTX 4050 sistemim yetiyor fakat yüklenmiyor bir şekilde. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ISO dosyasını nereden indirdiniz? USB belleği farklı porta takıp deneyin.
Iso dosyasini windowsun kendi sitesinden indirdim. VMD ayarını kapattıktan sonra diski gördü açıkçası bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim. Ayrıca o sorun çözüldü fakat %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatıp Windowsu kurma aşamasına geliyor kendi kendine yine.

Windows ISO dosyasını nereden indirdiniz? USB belleği farklı porta takıp deneyin.
Windows 11 yükledim bu arada. Başlıkta kafam karışmış.

Öyle olacak zaten. İlk aşama tamamlanınca USB belleği çıkarıp başlatın PC'yi.

Son düzenleme:
Direkt Windows'un USB oluşturma uygulaması var onunla yapın. Windows 11 kurun. 24H2 güncellemesi performansa büyük etki ediyor.

ISO dosyasini Windows'un kendi sitesinden indirdim. VMD ayarını kapattıktan sonra diski gördü açıkçası bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim. Ayrıca o sorun çözüldü fakat %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatıp Windows'u kurma aşamasına geliyor kendi kendine yine.

Windows 11 yükledim bu arada. Başlıkta kafam karışmış.

USB'yi çıkarman gerek. BIOS'da boot seçeneğinde 1. sırada USB olduğu için böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı