Laptop SSD'imde VMD adında bir teknoloji varmış (SSD performansını arttırıyormuş), henüz Windows ile uyumlu olmadığı için Windows kurulumunda SSD gözükmüyormuş. Bu durumda hem FreeDOS laptopuma Windows 10 yükleyip hem de şu yeni teknolojiyi kullanmak için ne yapmam gerekiyor? İşlemci: Intel i5-13420h, depolama: 512 GB PCI-e NVMe SSD.
O işlem işe yaramaz ise kullandığınız USB'ye Intel'in kendi sitesinden sürücüyü indirip atabilirsiniz hocam. Bende aynı problem yaşandı o şekilde oluyor.
O işlem işe yaramaz ise kullandığınız USB'ye Intel'in kendi sitesinden sürücüyü indirip atabilirsiniz hocam. Bende aynı problem yaşandı o şekilde oluyor.
Dosyayı indirip kurup öyle mi USB'ye atacağım? Dosyayı farklı bir laptopta kurmaya çalışınca "bu yazılımı desteklemeyen bir platformda kurmaya çalışıyorsunuz" uyarısı alıyorum.
Dosyayı indirip kurup öyle mi USB'ye atacağım? Dosyayı farklı bir laptopta kurmaya çalışınca "bu yazılımı desteklemeyen bir platformda kurmaya çalışıyorsunuz" uyarısı alıyorum.