FreeDOS laptopta boot priority order kısmı boş

kennygallowayy0

Picopat
Daha fazla  
Yeni aldığım bilgisayarda bu sorun var, Windows 11 yüklemek için USB belleğini takıyorum görmüyor, SSD bile yok o liste bomboş yani hiçbir şey yok. Acaba USB mi arızalı yoksa bilgisayarın çıkışında mı hata var?

Yeni aldığım bilgisayarda bu sorun var, Windows 11 yüklemek için USB belleğini takıyorum görmüyor, SSD bile yok o liste bomboş yani hiçbir şey yok. Acaba USB mi arızalı yoksa bilgisayarın çıkışında mı hata var?
Listeyi BIOS ayarlarından düzenlemeyi denediniz mi?

Dosya Ekleri

• 20240726_153745.jpg
    20240726_153745.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 29
Secure boot be boot mode'u değiştirdiğinizde herhangi bir şey oluyor mu? Ayrıca BIOS'u güncellemeyi deneyebilirsiniz. Güncel olmadığı için de görmüyor olabilir
Bios güncellemesi hariç denedim hocam diğerlerini, acaba ssdsinde sıkıntı var bilgisayarın çözüm de bulamadım hiçbir şekilde internette kafayı yemek üzereyim.

Bios güncellemesi hariç denedim hocam diğerlerini, acaba ssdsinde sıkıntı var bilgisayarın çözüm de bulamadım hiçbir şekilde internette kafayı yemek üzereyim.
İlk olarak BIOS güncellemesi yapın. Sonrasında SSD söküp farklı yuvalara takabilirsiniz. Eğer sisteminiz masaüstüyse kablolamanın düzgün yapılıp yapılmadığını kontrol edin.

Secure boot ve fast bootu yaptım olmuyor, SATA mod ise yok bios menüsünde bulamadım.
Alternatif olarak şunu da deneyebilirsin:

• BIOS'a girin.
  • Main kısmında Ctrl + S tuşına basın.
  • VMD Controller ayarı gelecek, bu ayarı Disabled yapın.
  • F10 ile ayarları kaydedip kurulumu yeniden başlatın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı