FreeDos mu yoksa Windows 8 İşletim Sistemi mi ?

WhyProTR

Hectopat
Daha fazla  
Ben MSI oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Araştırdım 2 GB ekran kartı 16 GB RAM olanı alacağım ama ağır oyunlar oynayacagım için ekran kartının yetmeyecek olduğunu düşündüm fakat 4 GB ekran kartı da pahalı, ucuz olanları da var ama onlarda FreeDos işletim sistemi.
Oyun oynayacağım için FreeDos alırsam Crack'li Windows yüklemek zorunda kalacağım oyun oynamama zararı olur mu sizce ya da 2 GB ekran kartı yeter mi, yoksa orjinal Windows 8 mi alayım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 in driverleri yüklü olmuyor diye biliyorum. Yeni sürüm olduğu için bazı oyunları açmıyormuş.

Yok öyle bir şey.

Evet sen anlamadıysan bir daha okuyabilirsin.

Ekran kartında video belleğinin bir önemi yok. 2 GB bellek size gani gani yeter.
FreeDOS bir bilgisayar alırsanız sonradan lisanslı, lisanssız istediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz.
Windows 8.1 satın alın ve crack işlerine bulaşmayın. Oyunlarda bir sıkıntınız olmaz gayet geriye dönük, uyumlu ve performanslı bir işletim sistemi.

Ekran kartına seçerken belleğin hiç bir önemi yok. Belleğin önemi sadece full hd 2-3 tane monitörün varsa ortaya çıkıyor. Grafik yongasının performansı soldan ikinci rakamda belli oluyor. Soldan ikinci rakamı 1-2-3 olan kartlar giriş seviyesi, 4-5-6 olanlar orta seviye ve 7-8-9 olanlar yüksek performanslı kartlardır.

Sakın Windows 8.1 alma ha. Freedoslar o kadar gelişmiş ki. GTA 5 sadece onlara var. Şaka maka freedoslu al. Şimdiki bilgisayarlar Windows 8 ile geliyor 8.1 değil Freedos alırsan daha ucuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…