Çözüldü Freedos.org sitesinden hangi ISO indirilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bir de LiteUSB olanı deneyeyim dedim bu ekran çıktı ne yapmalıyım.
WhatsApp Image 2023-05-30 at 18.31.10.jpeg

Zip değil ISO olarak açılıcak.
Hocam içinde IMG ve ISO çıkıyor çoğunun ve LiteUSB olan çalıştı .zip olarak yazdırınca ama üstteki resimde bulunan yer çıktı ne yapmalıyım? Bu ekrandan önce dil seçtim disk seçtim.

Bir şekilde LiteUSB olan ile diskimi biçimlendirdim ve kuruyorum. Sorun diski biçimlendirmeyi beceremememdi ama biçimlendirdim.
Kurulum bitti başarılı bir şekilde.
Hocam merhaba, konudan biraz bağımsız olabilir sorum ancak merak üzerine soruyorum. FreeDOS isletim sistemi olmayan bilgisayarın sistemine denmiyor muydu? Ne amaçla yükleniyor?

Hocam merhaba, konudan biraz bağımsız olabilir sorum ancak merak üzerine soruyorum. FreeDOS isletim sistemi olmayan bilgisayarın sistemine denmiyor muydu? Ne amaçla yükleniyor?
FreeDOS günümüzde işletim sistemi olmayan bilgisayara denir ama bu tanım yanlıştır, FreeDOS bir işletim sistemidir. Amacın değişebilir benim amacın eski oyunları oynamak ve bilgisayar çok kötü bu yüzden kuracağım.

Windows'un hangi sürümünü kurmak istiyorsunuz.
Windows kurmayacağım FreeDOS kuracağım fakat siteden hangisini yüklemem gerek bilemedim.

Hayır FreeDOS bir işletim sistemidir. Amacın değişebilir benim amacın eski oyunları oynamak ve bilgisayar çok kötü bu yüzden kuracağım.

Windows kurmayacağım FreeDOS kuracağım fakat siteden hangisini yüklemem gerek bilemedim.

FreeDOS diye bir işletim sistemi yok efendim dediğim gibidir.

FreeDOS günümüzde işletim sistemi olmayan bilgisayara denir ama bu tanım yanlıştır, FreeDOS bir işletim sistemidir. Amacın değişebilir benim amacın eski oyunları oynamak ve bilgisayar çok kötü bu yüzden kuracağım.

BIOS UEFİ Değil Legacy ise şunu:
1685460141131.png

FreeDOS diye bir işletim sistemi yok efendim dediğim gibidir.
Technopat rehber bile yaptı fakat hangi ISO olduğunu söylememişler maalesef takıldığım nokta burası.

BIOS UEFİ Değil Legacy ise şunu: Eki Görüntüle 1799929
O ISO'yu denedim ama bilgisayarı açmaya çalışınca EROR yazısı çıktı.

Yanlış bilgi
FreeDOS, işletim sistemsiz bilgisayarlara verilen isimdir. Bir laptop veya masaüstü bilgisayar almaya karar verildiğinde seçilen cihazın özellikleri arasında “işletim sistemi: FreeDOS” ibaresi görülebilir. Bu, alacağınız üründe işletim sistemi bulunmadığı anlamına gelir. Trendyol demiş hatta.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı